Samsun ve Gürcistan, Ticari İş Birliklerini Güçlendiriyor

TAKİP ET

Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz ile Gürcistan'ın Trabzon Başkonsolosu Nikoloz İashvili arasındaki görüşme, Samsun ve Gürcistan arasındaki ticari ilişkilerin ve iş birliklerinin derinleştirilmesine yönelik önemli adımların atılmasına zemin hazırlıyor.

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz ile Gürcistan'ın Trabzon Başkonsolosu Nikoloz İashvili'nin bir araya geldiği görüşmede önemli bir gündem maddesi olarak ele alındı. Bu görüşme, her iki tarafın da ticari ilişkileri ve iş birliklerini daha da derinleştirmeye yönelik kararlılığını ortaya koydu.

Başkonsolos İashvili, Türkiye ve Gürcistan arasındaki mevcut dostane ilişkilerden ve ticaretten memnuniyetini dile getirerek, bu ilişkilerin daha da güçlenmesinin önemini vurguladı. Özellikle tarım ve sanayide iş birliği olanaklarına dikkat çeken İashvili, Gürcistan'ın Türk yatırımcılarına her zaman açık olduğunu belirtti.

Kazım Yılmaz ise, Samsun ve Gürcistan iş dünyaları arasında yeni iş birlikleri oluşturma konusundaki istekliliğini ifade etti ve ÇTB'nin bu yöndeki ilişkileri geliştirmek için gerekli tüm adımları atmaya hazır olduğunu söyledi.

Çarşamba Ticaret Borsası ÇTB Kazım Yılmaz Trabzon Başkonsolosu Nikoloz İashvili samsun haber samsun