Samsun Vezirköprü İlçesinde Şehitlerimizin Anısına Yeşil Bir Miras

TAKİP ET

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında Vezirköprü Şehitleri Hatıra Ormanı'na fidan dikme etkinliği düzenlendi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle, Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitler ve özellikle Vezirköprü'den olan şehitlerin anısına fidanlar toprakla buluşturuldu.

Fidan dikme etkinliğine Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya, Ağır Ceza Başkanı Burak Özdemir, Vezirköprü İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya, Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Çelik, Vezirköprü Orman İşletme Müdürü Mecit Koçak ve şehit yakınları ile ilçe protokolü katıldı.

Programda, Vezirköprü İlçe Müftüsü Naci Yalçınkaya tarafından tüm şehitlerimizin anısına dualar edildi. Bu anlamlı etkinlikle şehitlerimizin emanetine sahip çıkılırken, onların ruhlarına bir nebzede olsa şükran ve minnet duygularımızı ifade etmiş olduk.

samsun vezirköprü ilçesi vezirköprü şehitler hatıra ormanı fidan dikildi Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya Ağır Ceza Başkanı Burak Özdemir Vezirköprü İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya Vezirköprü İlçe Em