Samsun Vezirköprü Tapu Müdürlüğü Yenilenen Yüzüyle Hizmete Açıldı

TAKİP ET

Vezirköprü Hükümet Binası'ndaki Tapu Müdürlüğü, tamamlanan tadilat çalışmalarının ardından hizmete girdi.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bulunan Tapu Müdürlüğü, geçirdiği tadilat çalışmalarının ardından modern ve kullanışlı bir hale getirilerek hizmete açıldı. Vezirköprü Hükümet Binası'ndaki Tapu Müdürlüğü bölümü, yapılan tadilatlarla hem fiziksel olarak büyütüldü hem de kurumsal kimlik kılavuzuna uygun olarak yeniden tasarlandı.

Tadilatın tamamlanmasının ardından açıklamalarda bulunan İlçe Tapu Müdürü Mehmet Sezgin, "Yenilenmiş Tapu Müdürlüğü hizmet birimi, vatandaşların daha iyi, daha kaliteli ve daha sağlıklı koşullarda hizmet alabileceği bir yapıya kavuştu. Bu yenilik, kurumumuza yakışır bir şekilde gerçekleştirildi." dedi.

Sezgin, açıklamalarına şu şekilde devam etti: "Yeni hizmet birimimizin bu aşamaya gelmesinde katkısı bulunan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğümüze, Samsun Tapu ve Kadastro 10. Bölge Müdürlüğümüze, Vezirköprü Kaymakamımız Özgür Kaya’ya ve bütün mesai arkadaşlarımıza teşekkür ederim."

Vatandaşların tapu işlemlerini daha rahat ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için yapılan bu yenilik, bölgedeki hizmet kalitesini artırmayı amaçlıyor.

Samsun vezirköprü ilçesi tadilat tapu müdürlüğü