Samsun Voleybol'da Hazırlıklar Sürüyor

TAKİP ET

Erkekler Voleybol Bölgesel Lig'de mücadele edecek olan tek temsilcimiz Samsun Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü'nde hazırlıklar devam ediyor. Temsilcimiz ilk maçını yarın Giresun Bulancak Betonspor'la oynayacak. 

Samsun Voleybol Gençlik Spor Kulübü Erkekler Voleybol Bölgesel Lig’de ilk maçını yarın Giresun temsilcisi Bulancak Betonspor'la oynayacak. Zorlu mücadelenin hazırlıklarını sürdüren Samsun Voleybol GSK, ilk maçını kazanarak grup müsabakalarına iyi başlamak istiyor. Antrenör Suat Koçer, Voleybolda heyecanın başladığına vurgu yaparak ilk müsabakaya yarın çıkacaklarını söyledi. 

MORAL VE MOTİVASYON YERİNDE
Mücadelenin Canik Atatürk Spor Salonu'nda oynanacağına dikkat çeken Koçer, "Bölgesel Lig'de ilk rakibimiz Giresun Bulancak Betonspor. Aylardır lige hazırlanıyoruz. İlk maçımızı yarın Giresun temsilcisi ile oynayacağız. Sporcularımız moral ve motivasyon anlamında çok iyi durumda. Hedefimiz gruptan şampiyon olarak çıkmak ve bir üst ligde yer almak. Tüm voleybol severleri bu maçta bizlere destek vermeye davet ediyorum” dedi. Zekai Anıl