Samsun Yelken Kulübü ve Tenis Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Tuğrul Öngel: 'SPOR KENTİ SAMSUN'A YAKIŞMADI'

TAKİP ET

Samsun Yelken Kulübü ve Tenis Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Tuğrul Öngel, Okçuluk Federasyonu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında yaşanan olumsuz havanın bir an önce giderilmesi gerektiğini söyleyerek, 'Yaşananlar spor kenti Samsun'a yakışmıyor' dedi.

BÜYÜK TEPKİ ALDI
İlimizde yıl içerisinde sportif anlamda çok sayıda sportif faaliyetler gerçekleştiren ve İlkadım Okçuluk Tesislerinde ulusal ve uluslararası önemli şampiyonalar organize eden Türkiye Okçuluk Federasyonu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ile yaşanılan olumsuzluğun ardından ilimizde düzenleyeceği tüm organizasyonları iptal ederek başka ile kaydırmıştı. Samsun gündemini meşgul eden bu gelişme siyasiler, sivil toplum kuruluşları ve spor kamuoyundan büyük tepki almıştı. 

‘SPOR VE EKONOMİYE ZARAR VERİYOR’
Yaşananlara bir tepki de Samsun Yelken Kulübü ve Tenis Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Tuğrul Öngel’den geldi. Öngel, yaptığı açıklamada; “Okçuluk Federasyonu ile Samsun Gençlik ve Spor İ l Müdürlüğü arasında yaşanan olumsuzluk ilimiz sporuna ve ekonomisine büyük zarar vermektedir. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün yanlış bir tutum içerisinde olduğunu söylemek isteriz. Yaşananların Spor kenti Samsun’a yakışmadığını ifade ediyor, tatsız durumun bir an önce giderilmesini istiyoruz” dedi.    Zekai ANIL

Tuğrul Öngel