Samsun Yelken Kulübü'nde onur gecesi

TAKİP ET

Samsun Yelken Kulübü tarafından 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlikte 40 yılını dolduran üyelere ve yarışlarda derece yapan sporculara hediye takdimi yapıldı

Samsun Yelken Kulübü'nde 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle program düzenlendi. Kulüp Başkanı Ertekin Sezer'in açılış konuşmasını yapmasıyla başlayan programda kulüp üyeliğinde 40 yılını dolduran üyelere plaket takdimi yapılırken, yarışlarda derece alan sporculara ve antrenörlere hediyeleri verildi.

8 YILLIK ŞOFÖRE PLAKET
Gecenin sponsorlarından Durmar Ticaret sahibi ve Samsun Tenis Kulübü Başkanı Özcan Dursun'a teşekkür plaketi verildi. Diğer yandan 8 yıldır kulüp sporcularını ve malzemelerini gece gündüz demeden taşıyan ve binlerce km yol kateden uzun yol kaptanı İsmail Güngör'ü plaketi takdim edildi. SYK Başkanı Ertekin Sezer, "1961 yılında temelleri atılan Samsun Yelken Kulübü, 61'nci yılını kutluyor. 2022 yılında sporcularımızın aldığı başarılar bizi gururlandırmıştır" dedi.

40 YILLIK ÜYELERİN ONUR GECESİ
Samsun Yelken Kulübü'nde 40 yılını dolduran Nimet Assan, Servet Baskan ve Münir Özatay'a; Divan Kurulu Başkanı Av. Serkan Güler tarafından onur plaketi verildi. Nimet Assan, 1961 yılında temelleri atılan Samsun Yelken Kulübü'nün kuruluş hikayesini üyelerle paylaştı. Antrenörler Kerem Gökhan Bulut ve Melike Ece Kırmacı'ya hediyelerini SYK Başkanı Ertekin Sezer verdi.

SPORCULARA HEDİYE
Gecenin devamında ise yarışlarda derece yapan sporcular Berk Yalın, Bilge Su Özakar, Mehmet Eren Özdinç, Begüm Türkmen ve Begüm Pelin Çil'e hediyeleri, Sahil Güvenlik Komutanlığı Dost Gemisi Komutanı Binbaşı Onur Emir tarafından verildi. Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kupası'nda derece alan ILCA 4 Kategorisinde Begüm Türkmen, Mehmet Eren Özdinç ve Sarp Cantay, Optimist Genel Kategorisi'nde Berk Yalın, Bilge Su Özakar, Ecrin Karagöz, Kuzey Vural ve Emir Ruken, Optimist Kızlar Kategorisi'nde Bilge Su Özakar, Ecrin Karagöz ve Defne Beldağ, Optimist Junior Kategorisi'nde Berk Yalın, Gökay Çakıroğlu ve Zülal Öksüz, Optimist Junior Kızlar Kategorisi'nde Çağla Mira Ünlü, Defne Gökçiçek ve Ecrin Ünsal'a hediyelerini Samsun Yelken Kulübü yönetim kurulu üyeleri tarafından takdim edildi. N. Alper CABBAR