Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü transferde düğmeye bastı

TAKİP ET

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü, transfer çalışmalarını hız kazandı. Kırmızı-Beyazlı ekip üç ismi kadrosuna dahil etti.

ÜÇ OYUNCU TRANSFER EDİLDİ

KBBL'de mücadele eden ve geçen sezon play-offl maçlarında elenen Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü, transfer çalışmalarına hız verdi. Yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Kırmızı-Beyazlı ekip iç transferde takımın ablası olarak nitelendirilen Gülşah Durmuş, dış transferde ise atışları ile dikkat çeken 5 numara dışında her mevkide oynayabilen 2000 doğumlu Pınar Şen ve 2004 doğumlu son olarak Bursa Ayyıldız forması giyen Yasemin Peri Dalgıç' renklerine bağladı.   

ÇIKMAYA YÖNELİK KADRO 

Yeni sezonda Kadınlar Basketbol 1. Ligi'ne yükselmeyi hedeflediklerini transferleri de bu doğrultuda gerçekleştirdiklerini dile getiren Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü Başkanı Ergin Zorlu, "Bu sezon tamamı ile çıkmaya yönelik bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. İlk etapta yıllık 400, 500 bin TL maliyeti olan oyuncularla transfer çalışmalarına başladık. Muhtemelen sekiz oyuncu transfer edeceğiz. Prensipte anlaştığımız oyuncular var. Bu isimleri peyder pey kamuoyu ile paylaşıyoruz" dedi.

HEDEF KADINLAR BASKETBOL 1. LİG

Şu ana kadar rakip takımlardan transfer girişimi olmadığına dikkat çeken Başkan Zorlu, "Şimdiye kadar hiçbir kulübün transfer girişiminde olmaması çok ilginç. Bizlerde bu durumda yetenekli, Genç ve A milli olmuş oyunculara öncelik veriyoruz. Bu konuda çalıştığımız ekipler var. Birkaç yılın yatırımıydı zaten bu. Bunun dışında altyapımızdan gelen sporcularımız var. Bu yıl Kadınlar Basketbol 1. Lig hedefini gerçekleştirip ardından da Süper Lig'e çıkmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.