Samsun'a Bowling Akademi bugün açılıyor

TAKİP ET

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu'na devredilen Samsun İlkadım Bowling Salonu'nda Sezai Üçyol Süper Lig ve 1. Lig Türkiye Kupası müsabakaları Bowling Akademi'nin açılışının ardından bugün başlayacak.

Federasyonun ulusal faaliyet takvimi ile birlikte Bowling Akademisi işletmesinin açılışı ve Sezai Üçyol Süper Lig ve 1. Lig Türkiye Kupası müsabakaları bugün saat 14.00'da başlayacak. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bowling Akademi Genel Müdürü Güngör Doğanay, "Samsun İlkadım Bowling Salonu ülkemizin en büyük Bowling tesisidir. Salgın süreci nedeniyle uzun bir süre hizmet dışı kalan tesisin işletme sorumluluğu, Bakanlığımızın onayı ile Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Haziran 2021’den itibaren Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu’na devredilmiştir" şeklinde konuştu.  

ALTYAPISI GÜÇLENDİRİLECEK
Samsun'a Bowling Akademi açılışı ile birlikte Lig müsabakalarına da start vereceklerini dile getiren Doğanay, "Sezai Üçyol Süper Lig ve 1. Lig Türkiye Kupası müsabakaları da açılışımızla birlikte başlayacak. Bu turnuvaların ardından takip eden 5 hafta boyunca tesisimiz bir dizi önemli ulusal faaliyete ev sahipliği yapacaktır. Avrupa’nın da sayılı büyük tesislerinden olan salonumuzun altyapısını süreç içerisinde daha da güçlendirerek, önümüzdeki yıllarda önemli uluslararası faaliyetleri Samsun’da yapmayı arzu ediyoruz" dedi.  Zekai Anıl