Samsun'da Gözler Mecliste

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Yalı Kafe'ye üç katlı beton blok yapılması teklifi, bugün mecliste görüşülecek. Akıllı Şehir projesininde gündem dışı konuşulacağı öğrenildi. 

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısı, yarın saat 14.00'te gerçekleştirilecek. Mecliste, komisyonda karara bağlanan teklifler, meclis üyelerinin oylamasına sunulacak. 

Atakum Belediyesi'nin yetkisindeyken, Millet Kıraathanesi yapılması düşüncesi ile Büyükşehir Belediyesi'nce İller Bankası'ndan devri alınan Yalı Kafe alanına, 3 katlı beton blok yapılması teklifi de yarın mecliste görüşülecek. 

GRUPLAR TEKLİFE KARŞI 

MHP, SP, İYİ Parti ve CHP'nin karşı çıktığı teklif, komisyonda AK Partili üyelerinin evet oyu ile geçmişti. Gözler, yarın ki meclis oylamasına çevrildi. Toplantıya Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ninde katılacağı, teklifin meclisten geçmesi halinde yasal süreci başlatacaklarını açıklaması bekleniyor. Gündem dışı görüşmelerde ise, Büyükşehir Belediyesi'nin Akıllı Şehir projesi ile ilgili değerlendirmelerin yapılacağı öğrenildi. 

MHP, SP, İYİ Parti ve CHP'nin karşı çıktığı Yalı Kafe ile ilgili teklif, komisyonda AK Partili üyelerin  evet oyu ile geçmişti. Gözler, yarın ki meclis oylamasına çevrildi. N.Alper CABBAR