Samsun'da Korku tüneli gibi sokak!

TAKİP ET

Samsun'un İlkadım ilçesinde yer alan Necati Efendi Sokak, akşam yetersiz ışıklandırması ile korku tünelini andırıyor. Mahalle sakinleri YEDAŞ'a çağrıda bulunarak sokağa gerekli aydınlatmaların yapılmasını talep etti. 

Samsun'un İlkadım ilçesi Pazar Mahallesi Necati Efendi Sokak, akşam saatlerinde yetersiz ışıklandırması ile vatandaşların korkulu rüyası haline geldi. Gece saatlerinde zifiri karanlık hale bürünen sokak, mevcut haliyle vatandaşları tedirgin ediyor. 

YEDAŞ'A ÇAĞRI YAPILDI 

Çevrede işletmelerinde yer aldığını belirten çevre sakinleri, "Sokağımız, akşam ve gece vakitlerinde yetersiz ışıklandırma nedeniyle karanlık oluyor.Burada kızlarımız ve kadınlarımız var. Sokak üzerinde işletmeler var. Sokağın mevcut hali bizleri yani aileleri ve bölge sakinlerini tedirgin ediyor. Burada sorumlu olan YEDAŞ'a çok önemli görevler düşüyor. Sokak üzerindeki ışıklandırma sayıları artırılabilir. Sokağımızın aydınlatılması bizleri de güvene sokacak ve içimizi rahatlatacaktır. Sorumlulara çağrı yapıyoruz "açıklamasını yaptı. 

Gece saatlerinde zifiri karanlık hale bürünen sokak, mevcut haliyle vatandaşları tedirgin ediyor. Bölge sakinleri, sokağın aydınlatılmasını talep etti. Zekeriya FIRAT