Samsun'da Lise yolu hala yapılmadı

TAKİP ET

Samsun Aziz Atik Fen Lisesi'nin yolu aylardır yapılmadı. Velilerin Büyükşehir Belediyesi'ne aylar öncesinden yaptıkları başvurular ise, sonuçsuz kaldı. 

Samsun'un İlkadım ilçesi Toybelen Mahallesi'nde yer alan Aziz Atik Fen Lisesi'nin yolu aylardır yapılmadı. Derin yarıklar oluşan ve çukurların yer aldığı toprak yol, velilerin ve öğrencilerin Büyükşehir Belediyesi'ne yaptıkları başvurusuna rağmen aylardır yapılmadı. 

VELİLER İSYANDA 

Yağmurlu havalarda öğrenciler, öğretmenler ve veliler çamurlu toprak yoldan okullarına zorlukla ulaşmaya çalışıyor. Okula araçları ile gelen veliler, servisler ve öğretmenler, araçlarının altını bozuk yoldan sürte sürte okullarına ulaşıyor. Açıklama yapan veliler "Aziz Atik Fen Lisesi'nin yolu 3 yıldır bu şekilde. Birçok kez başvuruda bulunduk ancak yol yapılmadı. Nedenini bizde bilmiyoruz. Yağmurlu havalarda burası çamur deryası oluyor. Öğrenciler, veliler ve öğretmenler mağdur. Hizmet almak için ne yapmamız gerekiyor? Samsun Valiliği'ne de çağrıda bulunuyoruz "açıklamasını yaptı. 

Samsun Aziz Atik Fen Lisesi'ne ulaşan yol, yılladır yapılmadı. Öğrenciler, veliler ve öğretmenler bu nedenle büyük mağduriyet yaşıyor. 

Öğrencilerden çağrı 

Öğrenci ve veliler, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e yollarının yapılması konusunda çağrıda bulundu. 

SBB Başkanı Mustafa Demir 

Haber: Zekeriya FIRAT