Samsun'da Ölümle yaşam arasında 30 saniye!

TAKİP ET

Çarşamba'da çorba içerken soluk borusuna ekmek parçası kaçan Mehmet Can Kocabaş'ın nefesi kesildi. Yaklaşık 30 saniye nefessiz kalan genç adamı arkadaşlarının müdahalesi kurtardı

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde geçen ay bir lokantada meydana gelen olayda, arkadaşlarıyla çorba içen Mehmet Can Kocabaş'ın yediği ekmek parçası soluk borusuna kaçtı. Arkadaşlarıyla sohbet ettiği sırada önce güldüğü sanılan ancak daha sonra nefes alamadığı fark edilen genç adama iş yeri sahibi Şevki Şahin ile arkadaşları müdahale etti.

ARKADAŞLARI MÜDAHALE ETTİ
Arkadaşları tarafından sırtına vurularak, hemen yere yan yatırılan ve soluk borusundaki ekmek parçası arkadaşlarının yardımıyla çıkarılan Mehmet Kocabaş, rahat nefes almaya başladı.

Yaklaşık 30 saniye içinde gerçekleşen olayda genç adamın nefes alamadığı ve arkadaşlarınca müdahale edildiği o anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

OĞLUM FARK ETTİ
Arkadaşlarının müdahalesinin ardından bir süre sonra kendine gelen Mehmet Can Kocabaş, Şevki Şahin'e ve arkadaşlarına teşekkür etti. Olayın yaşandığı lokantanın sahiplerinden Mustafa Şahin ise, “Gençler olay günü masada yemek yedikleri esnada yemek nefes borusuna kaçtı. Büyük oğlum Şevki de olayı fark etmesi üzerine ilk müdahalede bulundu. Daha sonra da kendine geldi" dedi.

Soluk borusuna ekmek parçası kaçan genç adamın imdadına arkadaşları yetişti. O korku dolu anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.AA-İHA