Samsun'da Tehdit iddiasına suç duyurusu 

TAKİP ET

Ofis Bir Sen Samsun İl Başkanı Fevzi Gül, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu Tesis Amiri tarafından tehdit edildiğini iddia ederek, savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. 

Ofis Bir Sen Samsun İl Başkanı Fevzi Gül, İlkadım Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne bağlı Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda yaşanan bazı olumsuzlukları arkadaşları ile konuştuktan sonra Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu Tesis Amiri kadrosundaki işçinin kendisini sosyal medya mesajı ve telefonla arayarak tehdit ettiğini iddia etti. 

Yazılı açıklamasında söz konusu kişi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıklayan Gül, "Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu Tesis Amiri olarak görevlendirilen kişi hakkında tehdit ve hakaretten avukatım aracılığı ile savcılığa suç duyurusunda bulundum. Ayrıca kişi hakkında idari soruşturma açılabilmesi ve yasalara aykırı olarak yapılan görevlendirmenin iptali için Valilik, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Spor Bakanlığı'na da müracaatta bulunacağımı kamuoyuna saygıyla duyurulur "ifadelerini kullandı.  

GÖREVLENDİRME 
YASAYA AYKIRI İDDİASI 

Ofis Bir Sen Samsun İl Başkanı Fevzi Gül, işçi kadrosundaki bir antrenörün müdür olarak görevlendirilemeyeceğinin yasalarda belirtildiğini ileri sürerek, "Yaşadığımız yer Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Ben yasalara ve kanunlara göre hareket edildiği sürece, Türk bayrağının dalgalandığı bu güzel vatanımın her bir köşesinde severek, isteyerek, cani gönülden ve ölümüne de olsa görev yapmaya her daim hazır olduğumun bilinmesini isterim. Bugüne kadar haklı olduğuma inandığım hiçbir yolda, yarı yoldan dönmedim. Hiçbir baskı yada tehdide boyun eğmedim ve eğmeye de asla niyetimin olmadığını buradan bir kez daha yenilemek istiyorum. Ben devletime ve milletime hizmet etmeye baş koydum, kimse beni bu yoldan alıkoyamaz ve koyamayacaktır da "açıklamasında bulundu. Zekeriya FIRAT