Samsun'da Teller koptu, direk devrilmek üzere

TAKİP ET

19 Mayıs'ta kent merkezine 4 km yakınlıktaki mahallede yoğun kar yağışından dolayı YEDAŞ'ın elektrik direğinden kopan teller tehlike saçıyor. 4 gündür elektriğin olmadığını kaydeden mahalle sakinleri, YEDAŞ'a ateş püskürdü

Samsun'un 19 Mayıs İlçesi'ne 4 km uzaklıkta olan Yeşilköy Mahallesi'nde yoğun kar yağışından dolayı elektrikler 4 gündür kesik. Mahalle sakinleri, elektrik direklerinden kopan tellerden dolayı mağduriyet yaşarken, YEDAŞ'ın halen mahalleye gelip arızaya müdahale etmemesi ise dikkat çekiyor.

MAHALLELİ PERİŞAN
Mahalle sakinleri, "4 gündür elektrik direklerinden kablolar kopmuş yerde duruyor. Tehlike saçıyor. Kent merkezine 4 km uzaklıktayız. Mahallemizde elektrik yok. Çevre mahallerde ise elektrik var. YEDAŞ'a bilgi verdik ne gelen var ne giden. Allah aşkına bizim halimiz ne olacak. Evinde hastası olan ne yapacak? Her kar yağışında aynı sorunla karşı karşıyayız, perişan olduk. Lütfen sesimizi yetkililer duysun artık, perişan olduk" dediler.

DİREK TEHLİKE SAÇIYOR
Yeşilköy Mahallesi'nin grup ana yol üzerinde yola doğru eğilen ve düşme tehlikesi olan elektrik direğini mahalle sakinleri arasında korkuya neden olurken, elektrik direğinin her an devrilebileceğini dile getiren mahalle sakinleri, YEDAŞ'tan düzeltmesini istediler. 

Yoğun kar yağışından dolayı elektriklerin 4 gündür kesik olduğu mahalleden geçen grup ana yol üzerinde ise yola doğru eğilen ve düşme tehlikesi olan elektrik direğinden kopan teller tehlike saçıyor. Emin ÇEKİÇ