Samsun'da Vatandaşlardan Büyükşehir'e tepki

TAKİP ET

Samsun'da vatandaşlar, kar temizleme çalışmalarında yetersiz gördüğü Büyükşehir Belediyesi'ne sosyal medyadan tepki gösterdi. 

Günlerdir süren kar yağışı, Samsun'da hayatı adeta felç etti. Samsun'da halen 114 mahalleye ulaşım sağlanamıyor. Kırsalda ise kar kalınlığı 2 metreye yaklaştı. Vatandaşlar ise özellikle kırsalda ve kent merkezinde yetersiz kalan kar temizleme çalışmaları nedeniyle Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

VATANDAŞ HİZMET BEKLİYOR 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapılan çalışma ile açılan yolların fotoğraflarını 'Yolunuz açık olsun diye ' notu ile paylaştı. Vatandaşlar ise paylaşımın altına şikayetlerini belirten yorumlar yaptı. Bir vatandaş 4 gündür Asarcık Çulhaoğlu'nda yaşanan su sorununu şikayet ederken, bir başka vatandaş açılmayan yollara işaret ederek 'Esprimi yaptınız' şeklinde paylaşım yaptı. Bir başka vatandaş ise 'Kadraja girmeyen çok yer var başkan "yorumunu yaptı. 

Samsun'da açılmayan yollar vatandaşların tepkisini çekti. Vatandaşlar şikayetlerini Başkan Demir'in sosyal medya hesabına iletti. 

İşte o yorumlar; 

Haber: Zekeriya FIRAT