Samsun'da Vatandaştan tuvalet isyanı

TAKİP ET

Samsun'da ikamet eden Hüseyin Uzun, cami tuvaletlerinin paralı ve akşam saatlerinde kapalı olmasına isyan etti. Uzun, "Tuvaleti olan kadın ve erkekler akşam zorluk yaşıyor. Başka kentlerden gelenlere rezil oluyoruz "dedi.

Samsun'un İlkadım ilçesinin kent merkezinde yer alan camilerin tuvaletlerinin paralı olması ve akşam saat 19.00'dan sonra vatandaşların kullanımına kapatılması tepki çekti. Hüseyin Uzun isimli bir vatandaş duruma dikkat çekmek için belediyelere ve İl Müftülüğü'ne başvurduğunu anlattı. 

SORUNA ÇARE BULUNSUN 

Hüseyin Uzun, "Cami tuvaletlerinden para alınıyor. Olan var olmayan var. Ayrıca camilerin tuvaletleri saat 19.00'dan sonra kapatılıyor. Böyle birşey olabilir mi? Kent merkezinde kadınlar ve erkekler zorluk çekiyor. Sokaklara tuvaletlerini yapanları görüyoruz. Benim Giresun'dan misafirim geldi, rezil olduk. Belediyelere ve İl Müftülüğü'ne bu sorunu bildirdim ancak soruna çözüm bulunamadı. Sorumluların bu soruna çözüm bulmasını istiyorum. Çok önemli bir sorun, vatandaşlar mağdur "dedi.  Zekeriya FIRAT