Samsun'da Yıldız Erkeklerde Final Günü

TAKİP ET

Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal İlçe birinciliğinde yarı final heyecanı yaşandı. Emrullah Efendi İmam Hatip Ortaokulu ile Özel Artı Bilgi Ortaokulu finale çıkan takımlar oldu.   

Canik Atatürk Spor Salonu’nda oynanan yıldız erkekler yarı final ilk maçında Emrullah Efendi Ortaokulu ile Emrullah Efendi İmam Hatip Ortaokulu karşı karşıya geldi. Büyük çekişmelerin yaşandığı müsabakanın ilk yarısı Emrullah Efendi İmam Hatip Ortaokulu’nun 3-2’lik üstünlüğü ile sona erdi. İkinci devrede de rakibi karşısında etkili olan Emrullah Efendi İmam Hatip Ortaokulu maçın bitiminde sahadan 6-2’lik skorla ayrılarak ilk finalist oldu.

Finale çıkacak olan değir takımın belirleneceği mücadelede ise Canik Uludağ Ortaokulu ile Özel Artı Bilgi Ortaokulu karşı karşıya geldi. İzleyenlerin futbol ziyafeti çektiği maçın ilk devresi Uludağ Ortaokulu’nun 1-0 üstünlüğü ile sona ererken maçın normal süresi ise 3-3 berabere sona erdi. Penaltı atışlarında rakibini 5-4’lük skorla mağlup eden Özel Artı Bilgi Ortaokulu adını finale yazdıran ikinci takım oldu. Emrullah Efendi ve Bilgi Orta Okulu bugün final maçında karşı karşıya gelecek. Zekai Anıl