Samsun'daki Feci Ölüm Yarım Saat Sonra Farkedilmiş

TAKİP ET

Oto taşıyıcı TIR'ın kat arasında çalışırken bir anda katın çökmesi sonucu tonlarca ağırlıktaki taşıyıcının altında kalan işçi Cengiz Kara (46), feci şekilde can verdi. 

Olay, Samsun'un Tekkeköy İlçesi Kerimbey Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir otomotiv firmasına ait işyerinde meydana geldi. 

YARIM SAAT SONRA FARK EDİLDİ
Söz konusu işyerinde kaporta ve boyacı olarak çalıştığı öğrenilen 46 yaşındaki Cengiz Kara araçları taşımak için kullanılan ve çoklu araç taşıyıcı olarak adlandırılan TIR'ın dorsesi üzerinde çalışma yaparken, üst kat ile alt kat arasında sıkışarak ağır yaralandı. Kaza yaklaşık yarım saat sonra fark edildi. 

ARKADAŞLARI ÇIKARDI
Sıkıştığı yerden mesai arkadaşlarının yardımıyla çıkartılan 2 çocuk basası Cengiz Kaya 112 ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. 

Cengiz Kara'nın cenazesi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAMERALARA YANSIDI
Olay yeri inceleme polis ekipleri, kaza yerinde ve kamera kayıtlarında incelemelerde bulundu. Hayatını kaybeden Cengiz Kara'nın olay meydana gelmeden önce bir adamla görüştüğü, çöken taşıyıcı katın arasında kaldığı anlar ise güvenlik kamerasınca anbean görüntülendi.

Otomotiv firmasına ait işyerinde çoklu araç taşıyıcının üst kısmı üzerine düşen işçi ezilerek hayatını kaybetti.

Cengiz Kara (46) AA-İHA