Samsunlu Avukat Gülay Deveci Başvuru Yaptı

TAKİP ET

Samsunlu avukat Gülay Deveci, CHP Genel Merkezi'nde 'Samsun Milletvekili Aday Adayı' başvurusunu gerçekleştirdi. Deveci, "Allah'ım utandırmasın, yolumuzu açık etsin" dedi

6 Şubat'taki deprem felaketi sonrasında yaraların sarıldığı Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya'da; Atakum Kent Konseyi Kadın ve Çocuk Meclisi ile birlikte depremzedelere acil ihtiyaç malzemeleri götüren Atakum ATAK Kooparatifi Kurucusu Av. Gülay Deveci, geri dönüşte Ankara'da CHP Genel Merkezi'nde 'Samsun Milletvekili Aday Adayı' başvurusunu gerçekleştirdi.

DEVECİ TEŞEKKÜR ETTİ

Av. Gülay Deveci, "CHP Genel Merkezi'nde gün boyu görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Bölgemizden Sorumlu CHP Grup Başkanvekilimiz Engiz Özkoç'la 15 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdik. Allah'ım utandırmasın, yolumuzu açık etsin. Başvurumu yaptıktan sonra arayan, mesaj gönderen, başarılar dileyen, sosyal medya üzerinden güzel dileklerini gönderen herkese teşekkür ederim. Sonucun öncelikle güzel Türkiye'miz için, partimiz için ve kendim için hayırlı olmasını diliyorum. Birleşe birleşe kazanacağız" dedi.

Feride SEZGİN