Samsunlu Defne Derebaşı ve Yunus Emre İspir Okçulukta Gururumuz Oldular

TAKİP ET

Samsun Okçuluk Kulübü Sporcuları Defne Derebaşı ve Yunus Emde İspir, gururumuz olmaya devam ediyor. Derebaşı büyük bayanlarda Olimpik Havuzda, İspir ise U21 Olimpiyat gençlerim kampında eğitimlerini sürdürüyor. 

Yetiştirdiği başarılı sporcularla Samsunda ekol haline gelen ve parmakla gösterilen Samsun Okçuluk Kulübü, (SAMOK) gururumuz olmaya devam ediyor. Samsun Okçuluk Kulübü sporcularından Defne Derebaşı büyük bayanlarda, Yunus Emre İspir U21 Olimpiyat gençlerim hazırlık kampında eğitimlerini sürdürüyor. Samsun Okçuluk il temsilcisi Kadir Günay, sporcuları ile gurur duyduğunu söyledi. 

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
Samsunda okçuluk sporunu en üst derecelere yükseltmek için çalışmalarına devam ettiğine dikkat çeken Samsun Okçuluk il temsilcisi Kadir Günay, “Okçuluk sporunda ilimizi en üst seviyeye taşımak için mücadelemiz sürüyor. Sporcularımızdan Defne Derebaşı, 2021 yılında elde ettiği puanlarla olimpiyat havuzuna alındı. 15 gün ara ile Antalya'ya giderek hazırlıklarını sürdürüyor" diye konuştu.


OLİMPİYAT GENÇLERİM KAMPI
Sporculardan Yunus Emre İspir ise U21 olimpiyat gençlerim kampında yer aldığını dile getiren Günay, "Başarısı ile dikkatleri üzerinde toplayan sporcumuz Yunus Emre İspir'de U21'den bir üst basamağa çıkmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Gelecek vaat eden bu sporcularımızın elde ettiği bu başarı bizleri gururlandırmaya devam ediyor” dedi. Zekai Anıl