Samsunlu genç girişimciye istihdam ödülü

TAKİP ET

İstanbul'da düzenlenen gecede Samsunlu iş adamı Raşit Bulut, Türkiye'nin en fazla istihdama katkı sağlayan iş adamı kategorisinde ödüle layık görüldü

International City Awards-Uluslararası Şehir ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri kapsamında İstanbul Maslak Hilton'da gerçekleşen ödül törenine iş adamlarının yanı sıra, Türkiye'nin ünlü sanatçıları da katıldı. 
Gecede Samsunlu iş adamı Raşit Bulut, Türkiye'nin en fazla istihdama katkı sağlayan iş adamı kategorisinde ödül alarak büyük bir başarıya imza attı. 

SAMSUN ADINA MUTLUYUM
Genç iş adamı Raşit Bulut, böyle bir ödülü almaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Öncelikle genç bir girişimci olarak ödüle layık görülmek çalışma şevkimizi artırıyor. Daha yolun başındayız. Özellikle Samsun'da istihdama yönelik çalışmalarımız katlanarak sürecek. Gecede Samsun'un adınında anılması ayrı bir duygu" dedi.

SEDA SAYAN RENK KATTI
Şehrin En İyi Markaları, En İyi Girişimleri, En İyi Projeleri, En İyi İşletmeleri, En İyi Mekanları, En İyi Televizyon Programları ile En İyi Tiyatro Oyunları, En İyi Sanatçılar muhteşem bir törenle ödüllendirildi. Geceye ünlü sanatçısı Seda Sayan, muhteşem sahnesiyle renk kattı. Gülben Ergen, Gonca Vuslateri, Gürgen Öz, Safiye Soyman, Deniz Seki, Sinan Akçıl ve Özgür Aras da gecede ödüle layık görüldü.

Samsunlu iş adamı Raşit Bulut, Türkiye'nin en fazla istihdama katkı sağlayan iş adamı kategorisinde ödül alarak büyük bir başarıya imza attı. N. Alper CABBAR