Samsunlu hakem Şampiyonlar Ligi'nde düdük çalacak

TAKİP ET

Avrupa'da çok sayıda turnuvada görev alan Samsunlu hakem Murat Özden, Almanya'da gerçekleşecek olan Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde düdük çalacak.

ÇEYREK FİNALLERDE DÜDÜK ÇALACAK
Almanya'nın Thüringen şehrinde 7-10 Mart tarihleri arasında yapılacak olan tekerlekli sandalye basketbol şampiyonlar ligi çeyrek finaline katılacak olan ilimizin Uluslararası hakemi Murat Özden, "2009 yılından bu yana tekerlekli sandalye basketbol hakemliği yaparak geçirdiğim 15 yıl boyunca birçok anı biriktirdim. Engelli bireylerin içinde bulunmak, onların güçlü iradelerinden ilham almak ve kendi hayatımı bu anlayışla zenginleştirmek beni her zaman mutlu etmiştir" dedi. 

EŞSİZ TECRÜBE SAĞLADI
"Şampiyonlar Ligi çeyrek finallerine davet edilmem benim için büyük bir başarı ve sevinç oldu" diyen Özden; “Bu camianın içinden gelip, kariyer basamaklarını tırnaklarımla kazıyarak gelmek, bana büyük bir mutluluk ve gurur yaşatıyor. 2009 yılından bu yana katıldığım sayısız turnuva ve yönettiğim birçok maç, bana eşsiz tecrübe ve öğrenme fırsatı sundu. Tekerlekli sandalye basketbol hakemliğinin benim yaşam hikayemdeki önemli bir parça olduğuna inanıyorum" şeklinde konuştu. 

spor samsunlu hakem murat özden avrupada düdük çalacak tekerlekli sandalye basketbol şampiyonası almanya samsunhaber haber gündem basketbol şampiyonlar ligi