Samsunlu İş İnsanı İbrahim Deniz AK Parti'den İstanbul 1.Bölge Milletvekili Aday Adayı Oldu

TAKİP ET

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı İbrahim Deniz, "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile aynı yolda aynı zamanda yol yürümekten her zaman onur ve şeref duydum. 14 Mayıs'ta 'Milli Duruş' sergileyenler kazanacak" dedi.

SAMKON'un (Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu) tam desteğini alan, ayrıca tüm federasyonların ve İstanbul 1. Bölge'deki tüm STK'ların teveccühü ile Samsun ve Türkiye sevdalısı İbrahim Deniz, 14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti'den İstanbul 1.Bölge Milletvekilliği Aday Adayı oldu. İbrahim Deniz, başvurusunu AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na yoğun katılımla gerçekleştirdi.

AK Parti 28. Dönem İstanbul Milletvekili Aday Adayı İbrahim Deniz yaptığı açıklamada; "6 Şubat'ta asrın felaketini yaşadık. Devletimizin büyüklüğü, milletimizin dayanışma dücü ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği İle yaraları sarmaya çalışıyoruz. SAMKON Genel Başkanımız Hasan Kaya Aşcı, tüm Federasyonlarımızla ve İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak da İstanbul Valiliği'mizce desteklerimiz devam edecektir" dedi.

İSTANBUL KAZANACAK
TÜRKİYE KAZANACAK

İbrahim Deniz, "SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşcı, federasyon başkanları ve yöneticileri, 'sözde değil' yanımda bulunarak, heyecanlı günümde yalnız bırakmadılar. Teşekkür ediyorum. Kuruluşundan günümüze her kademesinde aşkla ve şevkle çalıştığım, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile aynı yolda yol yürümekten her zaman onur ve şeref duydum. Bu davanın, ülkenin umudu, ümidi olan AK Parti'mize bugün itibariyle milletvekili aday adaylığı müracaatımı gerçekleştirdim. Hep birlikte İnşallah; her zamankinden daha çok sahada olup vatandaşlarımızla birebir görüşeceğiz. 14 Mayıs'ta 'milli duruş' sergileyenler kazanacak. Ülkemizin ekonomisini şimdiden İMF'ye teslim etme vaadinde bulunanlar değil, milli ekonomi diyenler kazanacak. 'Türkiye Yüzyılı' hedefimiz, 'Hemen Şimdi' parolasıyla 15 Mayıs sabahı aşkla, inançla, hep birlikte el ele, omuz omuza yürüyerek hep birlikte kazanacağız. Öyle bir kazanacağız ki; kimse kaybetmeyecek İstanbul halkı kazanacak, Türkiye kazanacak" diyerek sözlerini tamamladı.

SİYASETE 2005 YILINDA 
AK PARTİ'DE BAŞLADI

2000 yılından bu yana gemi tamir, bakım onarım ve deniz taşımacılığı sektöründe yüksek tecrübe ve bilgi birikimine sahip, deniz işletmeciliği alanlarında idari yöneticilik yapan, filosunda 2 adet 5000 Dwt ticari gemi bulunan DEGEM Gemi Bakım Onarım ve HANCARA Denizcilik firmalarının Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yapan İbrahim Deniz, 2005 yılında AK Parti'nin her kademesinde çeşitli görevlerde ve aynı zamanda Tuzla Belediyesi Önceki Dönem Meclis Üyesi olarak görevlerde de bulunmuştur.

İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliği ile birlikte Samsun'un sivil toplum örgütlerinin çatı kuruluşu olan Samsun Sivil Toplum Örgütleri Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkan Yardımcılığı görevlerine devam eden İbrahim Deniz, mesleği gereği yurtdışı ziyaretleriyle birçok ülkeyi dolaşıp, yaptığı çalışma ve projelerle her kesimin takdirini kazanmıştır. 

Samsun ve Türkiye sevdalısı İbrahim Deniz, ülkesine hizmet etme aşkı ile AK Parti 1.Bölge İstanbul Milletvekili Aday Adaylığı'nı açıklamıştır.

İBRAHİM DENİZ KİMDİR?

12.03.1983 Samsun Alaçam'da doğdu. Taşkelik Köyü İlkokulu, Alaçam İmam Hatip Orta Okulu, Pendik Elçi Akşam Lisesi'nden sonra İstanbul Topkapı Üniversitesi'nde eğitim hayatını tamamladı. Çok iyi derecede İngilizce diline sahip olan İbrahim Deniz, evli ve 3 çocuk babası. DEGEM Gemi Bakım Onarım ve HANCARA Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı olan İbrahim Deniz, SAMKON Genel Başkanvekili ve İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi olarak görev yapıyor.