Samsunspor'a başarı böyle geldi

TAKİP ET

Samsunspor Kulübü A.Ş.Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan ile teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun karşılaşma sonrasında objektiflere yansıyan bu görüntüsü, yakalanan başarıda birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu gösterdi.

14 MAÇTIR KAYBETMİYORLAR
Yılport Samsunspor, Spor Toto 1. Lig’de oynadığı son 14 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Bu süreçte 9 kez kazanan ve 5 kez berabere kalan Kırmızı-Beyazlılar, sergilediği performans ile şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olduğunu da gösterdi. Son 14 maçta rakip fileleri 27 kez havalandıran Yılport Samsunspor, kalesinde ise 10 gol gördü.

COŞKU SAHAYA DA YANSIYOR
Bu başarıdaki en önemli etkenlerin başında hiç kuşku yok ki birlik ve beraberlik ortamı geliyor. Takım içerisindeki uyum ve arkadaşlık sahaya yansıdığında ortaya da alınan bu güzel sonuçlar çıkıyor. Şehir takımıyla bütünleşmiş, takım da şehrin beklentilerine karşılık verebilmek için sahada canla başla mücadele ediyor. Bu durum saha sonuçlarına da olumlu yansıyor.

BİRLİKTELİĞİN GÖRÜNTÜSÜ
Takımdaki uyumlu hava her ortamda kendisini gösteriyor. 2-0 kazanılan Çaykur Rizespor maçı sonrasında Samsunspor Kulübü A.Ş.Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan ile teknik direktör Hüseyin Eroğlu’nun objektiflere yansıyan bu görüntüsü adeta camiadaki birlik ve beraberliğin ne kadar üst seviyede olduğunu gösterir nitelikteydi.

Davut AKTAŞ