Samsunspor'a 'Çağdaş' Hoca! Çağdaş Atan Kimdir?

TAKİP ET

Kırmızı-Beyazlıların genç teknik patronu Çağdaş Atan, saha kenarındaki hırslı görüntüsü ile dikkat çekiyor

ÇOK SAYIDA TAKIMDA OYNADI
Samsunspor’un yeni teknik patronu Çağdaş Atan, 29 Şubat 1980 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Atan, futbolculuk kariyerinde önemli takımlarda forma giyip, başarılı işlere imza attı. Atan, profesyonel futbolculuk kariyerine Marmarisspor’da başladı. Ardından sırasıyla Altay, Denizlispor, Beşiktaş, Trabzonspor, Energie Cottbus, Basel, Mersin İY, Akhisar Belediyespor, Gaziantep B.B. ve Manisaspor takımlarının formalarını terletti. 

HOCALIK KARİYERİ ANTEP’TE BAŞLADI
Hocalık kariyerine Gaziantepspor’da yardımcı hoca olarak başlayan Çağdaş Atan, Kayserispor, Eskisehirspor, Konyaspor, Alanyaspor, Yeni Malatyaspor ve Beşiktaş’da yardımcı hocalık görevlerini sürdürdü. 2020-2021 sezonunda Alanyaspor’da birinci adam olarak kariyerine yeni bir başlangıç yapan Çağdaş Atan, burada başarılı bir grafik çizdi. 

ALANYA İLE 21 GALİBİYET
Atan, Alanyaspor’un başında 42'si Süper Lig, 4'ü Türkiye Kupası, 1'i de Avrupa Ligi elemesi olmak üzere 47 maça çıktı. 42 yaşındaki teknik adam, bu mücadelelerin 21'inde galibiyet sevinci yaşadı. Alanyaspor, Atan yönetiminde çıktığı karşılaşmaların 8'inde rakipleriyle berabere kaldı, 18'inde ise sahadan mağlup ayrıldı. Kırmızı-Beyazlıların genç teknik patronu Atan, özellikle saha kenarındaki hırslı ve agresif görüntüsü ile dikkat çekiyor.

SAMSUNSPOR’A ‘ÇAĞDAŞ’ HOCA

Genç ve dinamik bir teknik adamla anlaşmak isteyen Kırmızı-Beyazlılar, sonunda muradına erdi. Bir süredir Çağdaş Atan ile temas halinde olan Kırmızı-Beyazlılar, dün akşam geç saatlerde Çağdaş Atan ile Yıldırım Tower’de el sıkıştı

YILDIRIM TOWER’DA GÖRÜŞÜLDÜ
Bu sezon teknik direktör konusunda önce Mehmet Altıparmak, ardından da Fuat Çapa’dan beklediği verimi alamayan Samsunspor, bu koltuğa oturtacağı ismi belirledi. Bir süredir Çağdaş Atan ile temas halinde olan Kırmızı-Beyazlı idareciler, genç teknik adamla dün akşam geç saatlerde anlaşmaya vardı. Başkan Yüksel Yıldırım’ın sahibi olduğu Yıldırım Tower’de gerçekleşen görüşmede taraflar her konuda anlaşarak el sıkıştı.

2+1 YILLIK ANLAŞMA SAĞLANDI
Başkan Yüksel Yıldırım ile Başkan Danışmanı ve Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, genç teknik adamla dün akşam geç saatlere kadar görüşme gerçekleştirdi. Yeni sezon yapılanmasının da konuşulduğu toplantıda Çağdaş Atan ile 2+1 yıllık anlaşma sağlandı. Atan, Samsunspor’dan yıllık 7 Milyon lira kazanacak. Genç teknik adamın yarın İstanbulspor ile oynanacak maçı Başkan Yıldırım ile birlikte izlemesi bekleniyor.  Davut AKTAŞ