Samsunspor avantaj peşinde

TAKİP ET

Ligin 33. haftasında evinde Adana Demirspor'u konuk edecek olan Yılport Samsunspor, rakibini mağlup ederek kümede kalma yolunda önemli bir avantaj yakalamak istiyor.

7 PUANLIK FARK VAR

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 32. Haftasının sona ermesinin ardından 38 puanla 12. sırada yer aldı. Küme düşme hattındaki en yakın rakibi Gaziantepspor’un 7 puan önünde yer alan Kırmızı-Beyazlılar, ligde kalma hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor.

SIRADAKİ RAKİP ADANA

Sezonun bitmesine 6 hafta kala sahasında cumartesi günü Adana Demirspor’u konuk edecek Kırmızı-Beyazlılar, rakibini mağlup etmesi durumunda önemli bir engeli geride bırakacak. Özellikle Beşiktaş maçında sergilediği performans ile dikkat çeken Samsunspor, maçın da favorisi durumunda. 

İLK MAÇI KAZANMIŞTIK

Kırmızı-Beyazlılar, ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan maçta rakibini 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı. Samsunspor’un şimdiki hedefi ise taraftarının desteği ile cumartesi günü de sahadan galip ayrılarak kümede kalma hedefi yolunda çok önemli bir adım atmak ve rahat bir nefes almak istiyor. 

samsunspor adana demirspor