Samsunspor, Bandırmaspor maçından geriye kalanlar...

TAKİP ET

Son Dakika... Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında Samsunspor sahasında karşılaştığı Bandırmaspor'u 5-0 yendi. Eyüpspor'un puan kaybıyla birlikte Samsunspor ligin yeni lideri oldu.

Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında Samsunspor sahasında karşılaştığı Bandırmaspor’u 5-0 yendi. Eyüpspor'un puan kaybıyla birlikte Samsunspor ligin yeni lideri oldu. İşte maçtan geriye kalanlar...

TARAFTARLIK DERSİ

Yılport Samsunspor taraftar grupları, Sakarya deplasmanında yaşanan olayların ardından adeta taraftarlık dersi verdi. Maç için Samsun'a gelen yaklaşık 50 Bandırmaspor taraftarı, Kırmızı-Beyazlılarca ilk önce Samsun-Ankara karayolunda karşıladı. Taraftarlar daha sonra hep birlikte öğlen yemeği yedi. Samsunsporlu taraftar adına Samsunspor Taraftar Grupları Sorumlusu Tonguç Ali Anıl, Bandırmaspor taraftarına çiçek ve Atatürklü forma hediye etti. Yemek sonrasında ise her iki takımın taraftarları Bandırma Vapuru önünde atkı açıp dostluk mesajları verdi.

KADRODA 5 DEĞİŞİKLİK

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Bandırmaspor maçında kadroda önemli değişikliklere gitti. Sakaryaspor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Zeki Yavru ve Yusuf Abdioğlu’nun yanı sıra Ali Ülgen, Ali Kaan Güneren ve Douglas Tanque Bandırmaspor karşısında ilk 11’de yer almadı. Bu isimlerin yerine Ahmet Sagat, Soner Aydoğdu, Celil Yüksel, Yunus Emre Çift ve Kadeem Harris forma giydi. 

MUHTEŞEMSİNİZ

Yağmur bile Kırmızı-Beyazlı taraftarları durduramadı. Bandırmaspor maçını yaklaşık 16 bin Kırmızı-Beyazlı taraftar izlerken, stat şampiyon tezahüratları ile inledi

Yılport Samsunsporlu taraftarlar, takımlarını Bandırmaspor maçında da yalnız bırakmadı, Şiddetli yağışa aldırış etmeden tribünlere gelen taraftarlar, 90 dakika boyunca susmadan takımlarını destekledi. Mücadeleyi yaklaşık 16 bin Kırmızı-Beyazlı taraftar izlerken, 19 Mayıs Stadyumu şampiyon tezahüratları ile inledi. 

BAŞKAN TRİBÜNDEYDİ

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, yoğun iş temposuna rağmen şampiyonluğa koşan takımını Bandırmaspor maçında yalnız bırakmadı. Başkan Yıldırım, 90 dakika boyunca büyük bir heyecanla mücadeleyi takip etti.

5 HAFTA SONRA GELEN GOL…

Penaltıda topu ağlara gönderen Ahmet Sagat, 5 haftalık aranın sonrasında gol sevinci yaşadı.

AHMET’E EŞLİK ETTİLER…

Kırmızı-Beyazlı takımın oyuncuları, attığı gollerden sonra okçu sevinci yaşayan Ahmet Sagat’a eşlik edip objektiflere poz erdi.  Davut AKTAŞ