Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Amerika seyehatini erteledi

TAKİP ET

Amerika'daki iş seyahatini erteleyen Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez ile karşılaşma öncesinde stadyum önünde bir süre sohbet ettikten sonra protokol tribünde birlikte maç izledi.

Amerika’daki iş seyahatini erteleyen Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez ile karşılaşma öncesinde stadyum önünde bir süre sohbet ettikten sonra protokol tribünde birlikte maç izledi.

Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, Genel Müdür Soner Soykan, İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır, Samsunspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Uslu ve H. Kaya Aşcı, İstanbul, Bursa ve İzmir’den gelen iş insanları Samsunspor’u yalnız bırakmadı.

BANDIRMA KIRMIZI - BEYAZA BÜRÜNDÜ

Samsunspor taraftarı, takımlarını zorlu Bandırma deplasmanında yalnız bırakmadı. Samsun, İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa ve Kocaeli gibi şehirlerden yola çıkan Kırmızı-Beyazlılar, maç öncesinde kentte dolaştı. Maç saatinde ise kendilerine ayrılan deplasman tribününde bir dakika olsun susmadı. Yaklaşık 600 Samsunsporlu taraftar tribünleri kırmızı-beyaz renklere bürüdü.

KULÜBEDE OTURMADI...

Geçtiğimiz hafta Kırmızı-Beyazlı kulüple 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, takımın başında ilk resmi müsabakasına çıktı. Tecrübeli teknik adamın saha kenarında enerjisi ve heyecanı dikkat çekti. Bir dakika olsun kulübede oturmayan Hüseyin Eroğlu, saha içine futbolculara sürekli talimatlar yağdırdı. Bandırma'ya 5 eksikle gelen Hüseyin Eroğlu'nun mücadele içinde Yusuf Abdioğlu ve Mücahit'in de sakatlık yaşanması elini zorlaştırdı. Eroğlu, erken değişiklerle oyuna müdahale etmek zorunda kaldı.