Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Artık yeni bir dönem başlıyor"

TAKİP ET

Hüseyin Eroğlu'nun gelişini değerlendiren Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, 'Samsunspor'da artık yepyeni bir dönem başlıyor. Attığımız bu imzanın önemi, sezon sonunda taçlanacak şampiyonlukla daha da önem kazanacak

2 ŞAMPİYONLUK VE 1 PLAY-OFF FİNALİ
Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, yeni teknik direktörleri Hüseyin Eroğlu’nun 10 yıllık Altınordu döneminde mütevazı bütçeler ve sadece Türk oyunculardan oluşturduğu kadrolarla iki şampiyonluk ve bir play-off finali yaşadığını hatırlattı. Başkan Yıldırım, “Eroğlu bu başarıların yanı sıra kulübünün çok önemli transfer gelirleri elde etmesini sağladı” dedi.

BERABERLİĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ
Hüseyin Eroğlu’nun Almanya'da doğup büyüyen bir kişi olduğunu ifade eden Başkan Yüksel Yıldırım, “İş disiplini ve çalışmayı her zaman ön planda tutan, farklı bir teknik direktör kişiliğine sahip Hüseyin Eroğlu ile iki yıllık bir yolculuğa çıkıyoruz. İki yıl diye özellikle vurguluyorum, çünkü sezon sonunda şampiyon olup beraberliğimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

İMZA ŞAMPİYONLUKLA ÖNEM KAZANACAK
Deneyimli çalıştırıcının takıma ve kendisine olan güvenini göstermek adına 2 yıl yerine 1 artı 1 yıllık sözleşme istediğini vurgulayan Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, “Samsunspor'da artık yepyeni bir dönem başlıyor. Attığımız bu imzanın önemi, sezon sonunda taçlanacak şampiyonlukla daha da önem kazanacak" dedi.