Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan çarpıcı açıklamalar: "Bu TFF kesinlikle gitmeli"

TAKİP ET

Samsunspor'un Başkanı Yüksel Yıldırım, 'TFF'nin erken seçim kararı için imza verdim. Başkanlık için şu an bir adayımız yok ama bu federasyon kesinlikle gitmeli' dedi.

SEÇİM İÇİN İMZA VERDİM

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Beşiktaş maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) seçim kararı ve yaşanan tartışmalarla ilgili konuşan Başkan Yüksel Yıldırım şöyle konuştu:  “TFF'nin erken seçim kararı için imza verdim. Başkanlık için şu an bir adayımız yok ama bu federasyon kesinlikle gitmeli.”

ALT KADROLARDA SIKINTI VAR

“TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yayın ihalesi gibi bazı konularda gayet başarılı oldu. İyi niyetli ama TFF'de altındaki kadrolarda büyük sıkıntılar var. Ülkemizde hakem sorunu bir türlü çözülemiyor. Futbolumuzdaki en büyük sorunların başında bu var. Gerekli imzaları pazartesi tamamlayacağız. Sonrasında en doğru adımların atılmasını bekleyeceğiz.”

KRİTİK ADAM KALECİ OKAN’DI

Kırmızı-Beyazlıların hedefleri hakkında da konuşan Başkan Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:  “Beşiktaş karşısında alınan beraberlik bizim için iyi sonuç. Bence karşılaşmanın kritik adamı kaleci Okan’dı. Çok önemli kurtarışlar yaptı. Asıl çıkışı önümüzdeki haftadaki Adana Demirspor maçında bekliyoruz. Kazanırsak rakibimizi geride bırakacağız.” 

ÖNCE İLK 3, SONRA ŞAMPİYONLUK

“Samsunspor'da bir plan ve bütçe doğrultusunda ilerliyoruz. Samsunspor olarak önümüzdeki 5 yılda hedefimiz önce ilk 3'e oynamak. Her şey yolunda giderse 10 yılda hedefimiz şampiyon olmak. Bunu da doğru planlama ve transferlerle yapacağız. Borç yapmak en kolayı. Samsunspor'un şu an 1 lira borcu yok. Bu kulübü bütçe doğrultusunda yönetiyoruz ve öyle de devam edeceğiz."