Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan önce sitem, sonra açıklama

TAKİP ET

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Youtube kanalından kendisi ile alakalı yorum yapan Fanatik gazetesi yazarı Hakan Can'ı arayarak önce sitem etti, sonra önemli açıklamalarda bulundu. İşte Başkan Yıldırım'ın açıklamalarından öne çıkanlar.

“Bayram Bektaş çok karakterli ve düzgün bir insan. Ancak teknik adamlık konusunda kendisi ile frekanslarımız uyuşmadı.”

“Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'na karşı asla bir ön yargım yok. Altınordu’da hep yerli oyuncularla çalıştı. Orada bir taraftar baskısı yaşamadı. Belki gelse çok başarılı da olabilir. Ama bu takımı şu anda kendisine emanet etmenin riskli olacağını düşünüyorum ve bu düşüncemin de arkasındayım.” 

“Bayram hoca tercihi benim açımdan çok pahalı bir tecrübe oldu. Bu nedenle yeni hoca seçiminde hata yapmamam gerekiyor.” 

“Teknik direktör İsmail Kartal ile görüştüm. Kendisi benden Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk kadar maaş istedi.”

“Teknik direktör Aykut Kocaman ile 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim. Kendisi Samsunspor'a gelmeye hazır olduğunu, ancak bu sezon takım çalıştırmak istemediğini söyledi.” 

“Sosyal medyada Ünal Karaman isimleri dolaşıyor. Ünal Karaman hocamızla herhangi bir görüşmem olmadı.”

“Samsunspor başkanı olarak bana, kulübüme, Galatasaray ve Fenerbahçe muamelesi yapıyorlar.” 

“Bir futbolcuyu transfer etmek istedim. Menajeri benden 400 bin Euro talep etti. Aynı oyuncunun 150 bin Euro'ya Tuzlaspor’a gittiğini öğrendim. Sonra menajerini aradım, ‘Benden 400 Bin Euro istediğin oyuncuyu Tuzlaspor’a 150 bin Euro'ya nasıl veriyorsun’ diye sordum. Aldığım cevap, 'Sizin hedefiniz var. Sizde 400 bin Euro’ya oynar' oldu. Benim alın terimle kazandığım parayı böyle ahlaksızca işlerin peşinde koşan insanlara yedirmem.” 

“Çok para harcadım, başarılı olmak istiyorum. Geçtiğimiz yıl bir sene kaybettik, şimdi bir sene daha kaybetmek istemiyorum.” 

“Futbol camiası çok sayıda teknik direktör için bana baskı yapıyor. Ben kılı kırk yarıyorum. Hedefim bu sene Samsunspor'u Süper lig'e taşımak ve sonraki yıllarda da Avrupa'da yer almasını sağlamak.”

Davut AKTAŞ