Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: 'Galibiyeti kaçırdık'

TAKİP ET

Bandırmaspor maçı için Amerika iş gezisini bir gün erteleyen Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, eksiklere rağmen alınan bir puandan memnun oldu. Yıldırım, "Galibiyeti kaçırdık" yorumunu yaptı.

GALİBİYETİ KAÇIRDIK
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Amerika'ya yapacağı iş gezisini zorlu Bandırmaspor maçı için bir gün erteledi. Bu sezon maç kaçırmayan Başkan Yıldırım, Kırmızı-Beyazlıların mücadelesinden memnun kaldı. Maç çıkışı stadyum çevresinde yöneticilerle sohbet eden Yüksel Yıldırım, "Çok eksikle gelmiştik. Yusuf ve Mücahit'in de sakatlığı oyunumuzu bozdu. Penaltı gol olsa çok daha güzel olacaktı. Galibiyeti kaçırdık. Yeni hocamız Hüseyin Eroğlu ile haftalar ilerledikçe daha da iyi olacağımızın sinyallerini gördük" yorumunu yaptı. 

EROĞLU'NA GÜVENOYU
Başkan Yüksel Yıldırım, maçın ardından İcra Kurulu üyeleri Suat Çakır ve Soner Soykan'la da sohbet etti. Amerika'ya iş gezisine gideceğini ve yaklaşık 15 gün Türkiye'de olamayacağını belirten Yüksel Yıldırım, "Hocamıza yardımcı olalım. Başarılı olacağına inanıyorum. Bandırma maçı özelinde daha derli toplu bir görüntü verdik" diyerek, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'na 'güvenoyu' verdi. Diğer yandan Başkan Yüksel Yıldırım'ı, Bandırma deplasmanında Samsunspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Uslu ve H. Kaya Aşcı yalnız bırakmadı.

Selçuk KAYA