Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: Hüseyin Hocadan Özür Diliyorum

TAKİP ET

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Sakaryaspor maçı sonrası Hüseyin hoca ile ilgili negatif konuştum. Önyargılı konuşmalarım nedeniyle özür diliyorum" dedi.

Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, "Hüseyin Eroğlu, ülkemizde her zaman farklı bir teknik adam duruşu sergiledi. Kendisiyle geçen sezon öncesinde ilgilenmiştik. Kendisi o dönemde Altınordu sistemini tam anlamıyla oturtmak için zamana ihtiyacı olduğunu belirterek teşekkür etmişti. Hüseyin Eroğlu'nun kişisel değil kulüp çıkarlarını ne denli ön plana çıkarttığını gördük" dedi.

Bilen, "Geçen hafta İcra Kurulu olarak yaptığımız değerlendirmeden sonra kendisiyle bir görüşme gerçekleştirdik. Bu görüşmede kendinden çok Samsunspor’u ve şampiyonluğu konuşmayı tercih etti. Pazar günü de Başkanımız ile birlikte yaptığımız görüşmeden sonra Hüseyin Eroğlu ile tüm konularda mutabık kalarak birlikte çalışmaya karar verdik" dedi.

ANLIK REFLEKSLE SÖYLENDİ
"Hatta sözünü ettiğiniz konuyu gündemine bile almadı. Zaten ortada anlık bir refleksle söylenmiş bir söz var" ifadelerini kullanan Veysel Bilen, "Samsunsporumuz için yeni bir dönem başlıyor. Tartışmaları bir kenara bırakalım. Tartışmalardan uzak duralım. Bu kulüp hepimizin, Samsunspor hepimizin. Samsunspor’un başarılı olması hepimizin boynunun borcu. Yapıcı eleştirilere, kritiklere, uyarılara her zaman kapımız açık. Bu tartışmalardan ne kadar uzak durup, tek yumruk haline gelirsek, inanın hocamızın işi de kolaylaşır. Takımdaki kardeşlerimiz bu tartışmaların uzağında kalırlar. İnşallah Bandırmaspor maçıyla beraber de bir seriyi yakalarız. Bu kurtuluş sezonun sonu şampiyonluk olur” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: ÖZÜR DİLİYORUM
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ise katıldığı bir yayında, "Sakaryaspor maçı sonrası Hüseyin hoca ile ilgili negatif konuştum ama almayacağım demedim. O gün canlı yayında söylediklerimi, fazla tartmadan etmeden, hocayı tanımadan, önyargılı konuşmalarım nedeniyle Hüseyin hocadan özür diliyorum" dedi.

Başkan Yıldırım, "Hüseyin Eroğlu, iyi hoca ama Samsunspor'un hocası değil, yanlış söylemiş olmayayım, belki yarın hoca bulamam, takımın başına getiririm" demişti.