Samsunspor Basketbol: 69 Semt 77 Yalovaspor: 77

TAKİP ET

Samsunspor Basketbol Türkiye Basketbol Ligi (TBL) final serisi ikinci maçında evinde konuk ettiği Semt 77 Yalovaspor'a 69-77'lik skorla mağlup oldu. Konuk ekip seride durumu eşitlemiş oldu.

Türkiye Basketbol Ligi (TBL) final serisi ikinci maçında Samsunspor Basketbol evinde Semt 77 Yalovaspor ile karşı karşıya geldi. İlkadım Mustafa dağıstanlı Spor salonu'nda oynanan mücadeleye iki takımda kortrollü oyunma başladı. İlk çeyrekte başarılı bir performans sergileyen konuk ekip ilk çeyreği 14-15 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de başarılı oyun sergileyen Semt 77 Yalova, soyunma odasına da 32-35 önde girdi.     

HÜCUMDAN ELİ BOŞ DÖNDÜ
Mücadelenin üçüncü çeyreğinde toparlanmış bir oyun sergileyen Samsunspor Basketbol, üst üste bulduğu sayılarla farkı kapatırken öne geçmeyi de başardı. rakip potaya etkili hücumlar gerçekleştiren konuk ekip üçüncü çeyreği de 48-51 önde tamamlayarak soyunma odasına üstün gitti. Nefeslerin kesildiği final çeyreğinde hücumlardan eli boş dönen Kırmızı-Beyazlı ekip rakibin sayılarına engel olamadı ve maçtan 69-77 mağlup ayrıldı. Seride üçüncü müsabaka pazar günü deplasmanda oynanacak. Zekai Anıl