Samsunspor Basketbol Başantrenörü İlker Salman: Turu Geçtik Mutluyuz

TAKİP ET

Samsunspor Basketbol Başantrenörü İlker Salman, Kağıtspor maçını değerlendirdi. Kağıtspor'un zor bir takım olduğunu ifade ederek turu geçtikleri için mutlu olduklarını söyledi.


'TURU GEÇTİK MUTLUYUZ'

Kocaeli'nin çok zor bir takım olduğunu ifade eden Samsunspor Basketbol Başantrenörü İlker Salman, "Kolay maç olmayacağını biliyorduk. Birkaç kez öne geçmemize rağmen Kocaeli geri geldi. Ne kadar iyi takım olduklarını gösterdiler. Turu geçtiğimiz için sevinçliyiz. Eşleştiğimiz Mamak da ligin en tehlikeli takımı bence. Çok iyi ekipleri var. Çok iyi yabancı ve Türk oyuncuları var. Elimizden geldiğince mücadele edeceğiz. Hak edenin kazanacağı maç olsun" dedi. 

‘OYUNCULARIM ÇOK DEĞERLİ’
Takım hakkında da bilgiler veren Salman, "Uzun yabancımız ilk maçta sakatlandı. İnşallah Mamak serisine yetiştirebiliriz. İzzet muazzam bir oyuncu. Bu maçta da bize 4 ve 5 numarada ciddi katkı verdi. Biz bir kişiye bağlı değil de genel takım kimyasıyla iş yapmaya çalıştık. Her oyuncumuz o yüzden çok kıymetliydi. 11 tane oynayabilecek net oyuncum var. İzzet hiç buralarda olmaması gereken özel bir oyuncu. O ve diğer oyuncularımız çok değerli” diye konuştu.

Haber: Zekai Anıl