Samsunspor Basketbol Başkent'e Hareket Etti

TAKİP ET

Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) mücadele eden Sampa Samsunspor Basketbol, Federasyon Kupası müsabakaları için sabah saatlerinde Başkent Ankara'ya hareket etti. Kırmızı-Beyazlı ekip kupanın ilk maçında yarın OGM Ormanspor ile karşı karşıya gelecek.

İLK RAKİP OGM ORMANSPOR
TBL’de yeni sezon hazırlıklarını İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda sürdüren Sampa Samsunspor Basketbol, Federasyon Kupası müsabakaları için bugün Başkent Ankara’ya hareket edecek. Kırmızı-Beyazlı ekip kupanın ilk maçında yarın saat 13.00’da OGM Ormanspor ile karşı karşıya gelecek. Bursa Gemlik Kampı sonrasında Samsun’a dönün ve çalışmalarını evinde sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekip Gemlik Zeytini Basketbol Turnuvasında Şampiyon olmuştu. Temsilcimiz Federasyon Kupasında da şampiyonluk hedefliyor. 

EKSİK OYUNCU BULUNMUYOR
Ankara’da düzenlenecek olan Federasyon Kupası’nda mücadele edeceklerini dile getiren Sampa Samsunspor Basketbol Genel Menajeri Emre Ekim, “Ankara’da katılacağımız bizim için hazırlık maçları niteliği taşıyan Federasyon Kupasında mücadele edeceğiz. Eksik yada sakat oyuncumuz bulunmuyor. Her şey yolunda, bir sıkıntımız yok. Sezona iyi bir başlangıç yapmak için kupada da hazırlık dönemi geçireceğiz. Kupa maçlarında iyi skorlar alıp iyi basketbol oynayarak üzerine katıp lige hazırlık hale gelmek istiyoruz” dedi.  Zekai ANIL