Samsunspor Basketbol Genel Menajer Emre Ekim İlk Devreyi Değerlendirdi

TAKİP ET

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 2021-2022 sezonu ilk devresi tamamlandı. Sezona kısıtlı bükçe ile başlayan Samsunspor Basketbol, devreyi lider tamamlarken Genel Menajer Emre Ekim, ilk yarı için şartlara göre güzel işler yaptıklarını söyledi.

TBL’de ilk yarıyı liderlik koltuğunda tamamlayan Samsunspor Basketbol Genel Menajeri Emre Ekim, ilk devreyi değerlendirdi. Kısıtlı bütçe ile sezona başladıklarını dile getiren Ekim, “Sezona başladığımızda bizi Süper Lig’e yükseltecek bir bütçemiz yoktu. Fakat ilk devreye baktığımızda şartlara göre güzel işler yaptığımıza inanıyorum. Önümüzde uzun bir ikinci devre maratonu var. İkinci yarıda da aynı başarıyı göstererek hep birlikte Süper Lig’e çıkmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

15 MAÇTA 12 GALİBİYET
İlk devrenin geneline bakıldığında başarılı performans sergilediklerini dile getiren Ekim, “Sezon başında Federasyon Kupası’nda final oynadık. 15 lig müsabakasında 12 galibiyet elde ettik. Bizim için çok iyi geçen ilk yarı oldu. Taraftarlarımızla bütünleşerek, oyuncularımız anlamında güzel bir aile ortamı kurduk. Sezonun ikinci yarısında da bu birlik ve beraberliği koruyarak, yolumuza devam etmek ve hedefe ulaşmak istiyoruz” dedi. 

İKİNCİ DEVRE ZORLU GEÇECEK
TBL’da ikinci devrenin çok daha önemli ve çekişmeli olacağının altını çizen Ekim, “İkinci devre ilk yarıya nazaran daha çekişmeli geçecek. İlk devre taraftarımızla çok güzel bütünleştik. Zorlu geçecek ikinci devrede de müsabakalarımızı aynı atmosfer oynamak istiyoruz. Her geçen hafta daha da büyüyen bir taraftar kitlemiz var. Taraftarlarımızdan salona gelerek bizlere destek vermelerini ve evimizdeki bütün maçlarımızı dolu salona karşı oynamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

TÜRKYILMAZ SB'DE
Samsunspor Basketbol ikinci devre transfer çalışmaları kapsamında daha önce Fenerbahçe, Galatasaray, Banvit ve Le Mans gibi takımlarda forma giyen, 1990 doğumlu 2.16 boyundaki forvet oyuncusu İzzet Türkyılmaz ile anlaşma sağladı. Zekai Anıl