Samsunspor Basketbol Genel Menajeri Emre Ekim Taraftara Seslendi

TAKİP ET

Türkiye Basketbol Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor'la evinde karşılaşacak olan Samsunspor Basketbolda Genel Menajer Emre Ekim, taraftarlara destek çağrısında bulundu.  

Play-off maçlarında taraftarların desteğine ihtiyaçlarını olduğunu belirten Genel Menajer Ekim, “Play-off maçlarımız başlıyor. İlk maçımızda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor ile karşılaşacağız. Kazandığımız taktirde 4. ve 5. maçın galibi ve daha sonra da final oynayacağız. Burada en büyük destekçimiz taraftarlarımız olacak. Buradan bütün taraftar gruplarına, basketbol severlere ve bütün Samsunspor camiasına sesleniyorum, bizi yalnız bırakmasınlar" dedi. 

PLAY-OFF'LARDA İLK MAÇ
Hiç ayrım yapmadan birlik ve bütünlük içerisinde play-off’ları oynamak istediklerini dile getiren Ekim, "Taraftarlarımız ve basketbol severlerle çok güzel bir sinerji yakalayacağımızı düşünüyorum. Bu bizim için çok önemli. Bu keyifli ortama, play-off’larda yaşayacağımız güzel galibiyetlere onlarında ortak olması için buradaki bütün maçlara taraftarlarımızı bekliyoruz. Gerçekten çok keyifli olacaktır” şeklinde konuştu.


CİDDİ YAPILANMA OLUŞTU
Sezon öncesi Basketbolda Başkan Yüksel Yıldırım ve ekibin önderliğinde çok ciddi güzel yapılanma oluşturduklarını dile getiren Ekim, "Beklentilerin çok üzerinde başarı elde ettik. Bütçemize oranla ligin ilk senesinde ve ikinci senesinde kendi bütçemizden daha yüksek takımların hepsiyle başa çıktık. Hİlker Salman hocamız ve ekibi, oyuncu grubu ile çok iyi bir kimya ve sinerji yakaladı. Mücadele eden, son topa kadar savaşan bir takım oluşturduk” dedi. Zekai Anıl