Samsunspor Basketbol Genel Menajeri Emre Ekim: Zor Maç Olacak

TAKİP ET

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi'nde liderlik koltuğunda bulunan Samsunspor Basketbol'da Mamak Belediyespor maçı hazırlıkları devam ederken Genel Menajer Emre Ekim, güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını, dolayısı ile zor bir mücadele Olacağını söyledi.

TBL'de zorla Antalya deplasmanını başarılı bir şekilde atlatan ve averajla lider durumda bulunan Samsunspor Basketbol'da Cumartesi günü İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda oynayacağı Mamak Belediyespor maçı hazırlıkları sürüyor. Genel Menajer Emre Ekim, Antalya'da oynadıkları zorlu müsabakadan galibiyetle çıktıklarını ifade ederek, aynı başarıyı Mamak Belediyespor maçında da sürdürmek istediklerini söyledi. 

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Lig'in güçlü ekiplerinden birisi ile karşılaşacaklarını dile getiren Ekim, "Zorlu bir rakiple karşı karşıya geleceğiz. Rakibimiz iki yeni yabancı oyuncu transferi yaptı. Dolayısı ile kritik bir müsabaka olacak. Başkent ekibi karşısında mücadeleci oyunumuzu sürdürerek karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Taraftarlarımızdan da bu zorlu mücadelede bizlere destek vermelerini istiyoruz. Zekai Anıl