Samsunspor Basketbol Sembol Börek ile sezona mutlu başladı

TAKİP ET

Samsun'un önde gelen yerel lezzet markalarından Sembol Börek, sürdürmekte olduğu sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Samsunspor Basket Takımı oyuncularıyla biraraya geldi. Takım oyuncuları, Sembol'le sezona mutlu başladı.

'Sembol'le Güne Mutlu Başlayın' mottosuyla birçok başarılı sosyal sorumluluk projesine imza atan Sembol Börek, Çağdaş Bodrumspor Kulübüyle deplasmanda karşılaşacak olan Samsunspor Basketbol Takımı Teknik Direktörü ve oyuncularıyla antrenman sonrası biraraya geldi. 

İDMANA BÖREK MOLASI 

Düzenlenen programa Sembol Börek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İhsan Akçay, Kurumsal İletişim Müdürü Fatih Selam ve firma çalışanları katıldı. 7 Ekim Cuma günü(bugün) oynanacak karşılaşma öncesi Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu'nda antrenman düzenleyen Samsunspor Basketbol Takım oyuncuları ve ekibine, Sembol Börek tarafından özel olarak hazırlanan birbirinden lezzetli börek ve tatlılar ikram edildi. Sembol Böreğin özel lezzetlerini, bizzat firma yöneticisi Akçay’ın elinden tatma imkânı bulan takım oyuncuları ve teknik ekibi, Akçay’a ve çalışanlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti. Akçay'da takımın Başantrenörü İlker Salman ve takım oyuncularına yeni sezonda başarılar diledi.


   
RENKLİ GÖRÜNTÜLER 

Düzenlenen etkinlikle ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Sembol Börek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Akçay, eğitimden sağlığa, sanattan spora kadar birçok alanda sürdürdükleri sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha eklediklerini belirterek, Samsun'umuzun gururu, Samsunspor Basketbol Takımımızın oyuncuları ve teknik kadrosuyla bir araya gelmekten dolayı çok heyecan duyduğunu ve mutlu olduğunu ifade etti. 

SAMSUN'UN 
KÖKLÜ MARKASI 

Samsun’un en köklü yerel markalarından Sembol Börek olarak 'Sembol’le Güne Mutlu Başlayın' sloganımızla benzer birçok sosyal etkinlikte yer aldık ve çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz diyen Akçay, bu vesileyle 'hayatın her alanında varız' mesajı verdi.Amaçlarının bu tarz etkinliklerle Karadeniz’in incisi Samsun’un sosyal ve kültürel alanda gelişimine katkı sunmak ve Sembol Börek markasını daha geniş kitlelere duyurmak olduğuna vurgu yapan Akçay, sözlerinin sonunda, şubelerde görev yapan bütün ekip arkadaşlarıyla birlikte, kaliteden ödün vermeden, Samsunlulara hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti. Feride SEZGİN