Samsunspor Basketbol Yarı Finalde Rakibi Mamak

TAKİP ET

Samsunspor Basketbol, Türkiye Basketbol Ligi play-off yarı final serisi ilk maçında bugün evinde Mamak Belediyesi ile kozlarını paylaşacak. Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda oynanacak olan mücadele saat 18.00'da başlayacak.

Türkiye Basketbol Ligi play-off yarı final serisi ilk maçında bugün kendi taraftarı önünde Mamak Belediyesini konuk edecek olan Samsunspor Basketbolda moraller yerinde.

Zorlu müsabakanın hazırlıklarını Başantrenör İlker Salman nezaretinde tamamlayan Kırmızı-Beyazlı ekip Başkent temsilcisini mağlup ederek yarı finallerde avantajlı duruma gelmek istiyor. 

'TARAFTARIMIZ EN BÜYÜK KOZUMUZ'
Samsunspor Basketbol Genel Menajeri Emre Ekim, play-off yarı final maçında ciddi bir takımla karşılaşacaklarını söyledi. Zorlu seride en büyük avantajlarının taraftarları olduğuna dikkat çeken Ekim, "Biz taraftarlarımızla daha da güçlüyüz. Dolayısı Mamak Belediyesi ile oynayacağımız mücadelede de en büyük kozumuz taraftarlarımız olacak. Diğer haftalarda olduğu gibi bugünde Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda tek yürek olalım" dedi.

Zekai Anıl