Samsunspor Basketbola 2.08'lik pivot

TAKİP ET

Türkiye Basketbol Liginde mücadele edecek olan Samsunspor Basketbol'da transfer çalışmaları sürüyor. Kırmızı-Beyazlı ekip Konyaspor ve İsrail'in I. Ramat Gan takımında forma giyen 2.08 boyundaki Senegalli oyuncu Abdoulaye Gueye ile anlaştı.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Samsunspor Basketbol, Konyaspor ve İsrail’in I. Ramat Gan takımında forma giyen 2.08 boyundaki Senegal'li oyuncu Abdoulaye Gueye ile anlaşma sağladı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada; "Takımımız, son olarak Konyaspor ve İsrail'in I. Ramat Gan takımında oynayan 2.08 boyundaki Senegalli uzun Abdoulaye Gueye ile anlaşma sağlamıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz" ifadeleri kullanıldı.

PAROLA ŞAMPİYONLUK
Geçen sezon Süper Ligi play-off finallerinde kaybeden Kırmızı-Beyazlılar, 2022-2023 sezonunda parolayı şampiyonluk olarak belirledi. Bu doğrultuda iç transferde Mert Ali Sert, Göktuğ Baş ve Ege Yaşar'ı kadroda tutan temsilcimiz dış transferde ise Muhammet Engin Kalkan, Mustafa Erdoğan, Doğukan Şanlı, Alihan Deniz Genç ve Atakan Erdek'le anlaştı. Geçen sezon kadroda yer alan yabancı oyuncular J.J. Frazier ve Jalone Friday’le yollarını ayırdı.