Samsunspor - Bodrumspor maçından geriye kalanlar

TAKİP ET

Spor Toto 1. Lig'in 37. haftasında oynanan karşılaşmada Samsunspor, sahasında Bodrumspor'a 1-0 mağlup oldu. Şampiyon Samsunspor bu sonuçla birlikte ligin puan rekorunu kırma şansını kaybetti. İşte Samsunspor - Bodrumspor maçından geriye kalanlar...

ALKIŞLARLA KARŞILADILAR

Bodrumsporlu futbolcular, karşılaşma öncesinde büyük bir centilmenlik örneği gösterdi.

Sahaya “Samsunspor’a Süper Lig’de başarılar dileriz” yazılı pankart ile çıkan Bodrumsporlu futbolcular ayrıca, sahaya çıkış tüneli önünde karşılıklı dizilerek bir koridor oluşturdu. Oluşturdukları koridordan geçerek sahaya çıkan Yılport Samsunsporlu futbolcuları bir kez daha tebrik eden konuk takım oyuncuları, Kırmızı-Beyazlı tribünlerden de büyük alkış aldı. 

YENİ FORMA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Yıllar süren hasreti noktalayarak Süper Lig’e çıkan Yılport Samsunspor’da Hummel tarafından hazırlanan yeni kırmızı forma, Bodrumspor maçında görücüye çıktı

Yılport Samsunspor, yeni sezon öncesinde forma sponsoru olarak Hummel markası ile anlaştı. İlk olarak sosyal medyada Tümer Metin ve İlhan Mansız tarafından tanıtılan yeni kırmızı forma, Bodrumsor maçında Yılport Samsunsporlu futbolcuların üzerindeydi. Yeni forma, Kırmızı-Beyazlı futbolseverler tarafından da beğenildi.

KUPA İLE TUR ATTILAR

Yılport Samsunsporlu futbolcular, ısınmak için sahaya çıkarken yanlarında şampiyonluk kupasını da getirdi. Kupa ile tribünleri selamlayan futbolcular, taraftarlardan büyük alkış aldı.

TARAFTAR VEDA ETTİ

Yılport Samsunsporlu taraftarlar, uzun bir misafirlik sürecinin ardından Bodrumspor maçı ile birlikte Spor Toto 1. Lig’e veda etti. Kırmızı-Beyazlılar, yeni sezonda şovlarına Süper Lig’de devam edecek

Hem iç sahada, hem de deplasmanda takımlarına verdikleri inanılmaz destekle elde edilen başarıda büyük pay sahibi olan Yılport Samsunsporlu taraftar, evine geri dönmenin mutluluğunu yaşıyor. 11 yıl süren uzun bir misafirliğin ardından Bodrumspor karşılaşması ile birlikte Spor Toto 1. Lig’e veda eden Kırmızı-Beyazlıları, 5 bin 800 biletli seyirci maçta da yalnız bırakmadı. Yaptıkları tribün şovlarıyla Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Yılport Samsunspor sevdalıları, artık şovlarına Süper Lig’de devam edecek.

BAŞKAN GELEMEDİ

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, Bodrumspor maçında tribünlerdeki yerini alamadı. Şirket işleri nedeniyle yurt dışında bulunan Başkan Yüksel Yıldırım, zorunlu olarak son maçında takımının yanında olamadı.