Samsunspor'da A Takım masaya oturdu! Yeni sezon planlaması başladı...

TAKİP ET

Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım ve kurmayları, İstanbul'da bir araya gelerek teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun raporu doğrultusunda yeni sezon planlamasına başladı. İşte detaylar...

YENİ SEZON İÇİN START VERİLDİ

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, İcra Kurulu Üyeleri Veysel Bilen, Soner Soykan, Suat Çakır ve teknik direktör Hüseyin Eroğlu, dün İstanbul’da bir araya gelerek yeni sezonun planlamasını masaya yatırdı. Takımdan gidecek ve kalacak oyuncular ile yapılması muhtemel transferleri konuşan Kırmızı-Beyazlıların transfer komitesi, vakit kaybetmeden çalışmalara başladı. 

KAMP ÖNCESİ BİTİRMEK İSTİYORLAR

Süper Lig’de belirlenen hedefi yakalayacak bir kadro oluşturmak isteyen Başkan Yıldırım ve kurmayları, teknik direktör Hüseyin Eroğlu’nun raporu doğrultusunda çalışmalara start verdi. Gereksiz transferlerden kaçınacak olan Kırmızı-Beyazlılar, hem bütçeyi, hem de takım içi dengeleri dikkate alarak çalışmalarını yürütecek. Transferlerin yurt dışı kampına yetişmesi hedefleniyor.

YILDIRIM TOWER’DA BULUŞTULAR

Kırmızı-Beyazlıların transfer komitesi, Başkan Yüksel Yıldırım’ın sahibi olduğu Yıldırım Tower’da bir araya gelerek yeni sezon için transfer çalışmalarına start verdi.

TARAFTARIN GÖZÜ KULAĞI ZİRVEDE

11 yıl sonra gelen şampiyonluğun coşkusunu yaşayan Yılport Samsunsporlu taraftarlar, şimdi merakla yeni sezon planlamasını beklemeye başladı. İstanbul’da yapılacak zirveden çıkacak kararları sabırsızlıkla bekleyen taraftarlar, Başkan Yüksel Yıldırım önderliğinde güzel işlerin yapılacağına yürekten inanıyor.