SAMSUNSPOR'DA BOLDRİN İMZAYA YAKIN!

TAKİP ET

Samsunspor'un 'transfer rotası' şekillendikten sonra eldeki liste üzerinden görüşmeler hızlandı. Yunus Mallı, Pohjanpalo, Hasek ve Erdem Özgenç iddiaları gerçeği yansıtmazken, Çaykur Rizespor'dan ayrılan Brezilyalı Boldrin ile büyük ölçüde anlaşıldı

GÖRÜŞMELER SON AŞAMADA
Bu sezon transferde işi sıkı tutan Samsunspor'da Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan'ın, "Bir yabancı santrafor, bir yabancı 10 numara ve bir de yerli sağ bek alacağız" açıklamalarının ardından transfer rotası şekillenmişti. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar sosyal medyada bir çok ismi gündeme taşırken, özellikle Batu Kaplan'ın; "2 el sıkıştık, yakında imza" emojisi paylaşması camiayı iyice heyecanladırdı. 

MENAJERİ 'OLUMSUZ' DEDİ
Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan 10 numara pozisyonunda oynayan Yunus Mallı ile Nurullah Aslan'ın takasının söz konusu olmadığı, BB Erzurumspor'dan orta saha oyuncusu Martin Hasek'le görüşülmediği, geçen sezonu Çaykur Rizespor'da geçiren Finlandiyalı golcü Joel Pohjanpalo ile temasın sadece telefonda gerçekleştiği ancak menajerinden olumsuz cevap alındığı öğrenildi.

10 NUMARAYA BOLDRİN
Batu Kaplan'ın "2 emojisi" üzerine Ankaragücü ile yollarını ayıran 37 yaşındaki sağ bek Erdem Özgenç'in ismi ortaya atılırken Batu Kaplan; görüşmenin olmadığını söyledi. Kırmızı-Beyazlı kulüp, Çaykur Rizespor'dan ayrılan 33 yaşındaki Brezilyalı Fernando Boldrin ile büyük ölçüde anlaştı. 10 numara pozisyonunda görev yapan Boldrin'in kulüp tarafından açıklanması bekleniyor.

BOLU'DA TAM KADRO
8 Temmuz'da son bulacak Kayseri kampına kadar transfere noktayı koymayı planlayan Samsunspor'da hedef; 12 Temmuz'da Bolu'da başlayacak kampa tam kadro olarak gitmek. Bu zamana kadar her yabancı isimler, hem de sağ bek transferinde imzaların atılması bekleniyor. Kırmızı-Beyazlılar, transferin biteceği güne kadar ise fırsat ve geleceğe dönük transfer kovalayacak. Selçuk KAYA