Samsunspor'da Bu Çocuklarda Hayat Var!

TAKİP ET

Bu sezon a takımda şans bulan Samsunspor'un genç isimleri, performansları ile göz doldurdu…

Samsunspor altyapısından a takıma yükselen Yunus Emre Çift, Polat Yaldır, Muhammet Özbaskıcı, Alper Efe Pazar, Atakan Özdemir, Bedirhan Çetin, sergiledikleri performansla Kırmızı-Beyazlıların geleceğinin emin ellerde olduğunu gösterdi

Alper Efe Pazar

GENÇ OYUNCULAR SINIFI GEÇTİ
Samsunspor belki futbol ve lig sıralaması olarak beklenenden çok uzakta kaldı ama altyapısı ile sınıfı geçti. Bu sezon altyapıdan a takıma yükselen Yunus Emre Çift, Polat Yaldır, Muhammet Özbaskıcı, Alper Efe Pazar, Atakan Özdemir, Bedirhan Çetin, performansları ile kalitelerini ortaya koydu. Samsunspor altyapısının önünün açık olduğunu söyleyen Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar, şöyle konuştu:

Atakan Özdemir

ÇALIŞMALARIMIZIN MEVELERİNİ TOPLUYORUZ
“Uzun süredir altyapımızı en iyi duruma getirebilmek için ekip olarak yoğun mesai harcıyoruz. Bunun meyvelerini bu sezon toplamaya başladık. Altyapıdan çıkan oyuncularımız Yunus Emre Çift, Polat Yaldır, Muhammet Özbaskıcı, Alper Efe Pazar, Atakan Özdemir, Bedirhan Çetin, kendilerine verilen şansı en iyi şekilde değerlendirdi. İnanıyorum ki önümüzdeki günlerde yeni isimleri de a takımda göreceğiz.”

Bedirhan Çetin

Haber: Davut AKTAŞ