Samsunspor'da Celil ve Muhammet'in tek hedefi şampiyonluk

TAKİP ET

Kırmızı-Beyazlıların Samsunlu iki futbolcusu Celil Yüksel ve Muhammet Özbaskici, tek hedeflerinin Samsunspor'u şampiyon yapmak olduğunu söyledi.

İZLEMEK OYNAMAKTAN DAHA ZOR
Yılport Samsunspor’un başarılı orta saha oyuncusu Celil Yüksel, 3 haftadır takımdan uzak kalmasının kendisini biraz yıprattığını söyledi. Maçları izlemenin oynamaktan çok daha zor olduğunu belirten Celil Yüksel, “Hep takımla birlikte olmak istedim. Ufak ağrılarım oluyor ama günden güne daha da iyileşiyorum. En kısa zamanda sahaya dönmek istiyorum” dedi.

FUTBOLDA BUNLAR OLABİLİYOR
Celil, sözlerini şöyle sürdürdü: “Aslında sezona iyi başlayamadık demek doğru değil. Biraz şansızlık yaşadık. Çünkü hep bir kırılma anı oldu. O kırılma anlarını da başarıyla geçemedik. Çünkü çok pozisyona girdik. Bunları gole çevirsek oynadığımız tüm maçları kazanabilirdik. Bazen futbolda bunlar olabiliyor. Hatalarımızı en aza indirip, yolumuza devam etmek ve şampiyon olmak istiyoruz.”

BİRAZ HEYECANLANDIM
Bu sezon A takım ile maçlara çıkmaya başlayan Kırmızı-Beyazlıların genç milli oyuncu Muhammet Ali Özbaskici ise, “Geçen maç ilk kez 11’de lig maçına çıktım. Biraz heyecanlıydım. Hocamız izin verdiği sürece oynamak istiyorum. Sahada her zaman yüzde 100’ümü verip, kendimi göstermek ve kanıtlamak istiyorum” diye konuştu.

AVRUPA’DA OYNAMAK İSTİYORUM
Öncelikli hedefinin Samsunspor ile şampiyonluk yaşamak olduğunu ifade eden genç futbolcu, “Daha sonra da Avrupa’da futbol oynamak istiyorum. U21 Milli Takımımıza çağrıldım. Daha önce de alt yaş gruplarında milli takım ile kupa kazandım. İnşallah ilerleyen dönemde A Milli Takım ile de kupalar kazanabiliriz. Önümüzde bir Gençlerbirliği maçı var. Kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Davut AKTAŞ