Samsunspor'da divan kurulu seçildi dernek yöneticileri yoktu

TAKİP ET

Divan Kurulu seçimine tek liste ile giden Hakkı Tomaç, 'yeni başkan' oldu. Yeni yönetim listesinde yer alan Av. Serkan Güler, "İstifa ettiğim kurulda olmam, yanlış olur" diyerek affını istedi. Dernek yöneticilerinin genel kurula katılmaması dikkat çekti

Samsunspor Divan Kurulu'nda eski Başkan Sadi Subaşı ve yönetim kurulunun istifasıyla başlayan süreçte yeni başkan belirlendi. Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşen genel kurula delegeler katılırken, Samsunspor Kulübü Derneği yönetim kurulu üyelerinin katılmaması dikkat çekti. Samsunspor kulübüne başkan, yönetici ve futbolcu olarak hizmet etmiş Av. Hakkı Tomaç, tek liste ile girdiği seçimde 'yeni başkan' oldu.

'İSTİFA ETTİĞİM KURULDA YER ALMAM YANLIŞ OLUR'
Yönetim listesinde bulunan Av. Süleyman Serkan Güler, "İşlevsiz hale geldiği için istifa ettiğim kurula yeniden seçilmem yanlıştır" diyerek, listeden çıkarılmasını istedi. Divan Kurulu'nda şu isimler yer aldı; "Ahmet Hayvalı, Hasan Koç, Mustafa Mutlu, Mustafa Mercan, Murat Hakan Kurt, Yusuf Güneş, Özdemir Erol, Tunç Demirel, Hasan Guda, Ali Kemal Gedikli, Bahri Uğurlu, Uğur Güneysu, Orhan Köseoğlu ve Uğur Kocaoğlu."

Eski Başkan Sadi Subaşı, divan kurulu kayıt defterini yeni Başkan Hakkı Tomaç'a teslim etti. Hakkı Tomaç, "Müşterek sevdamız Samsunspor. Kulübümüzün geleceği adına, Divan Kurulu önemli ve gerekli bir kurul" dedi.