Samsunspor'da Emre Bayraktar'ın performansı göz dolduruyor!

TAKİP ET

Samsunspor Divan Kurulu eski Başkanı Sadi Subaşı, Kırmızı-Beyazlılar'da Bayram Bektaş'tan boşalan teknik direktörlük görevi için kendisine şans verilen Analiz Departman Şefi ve Yardımcı Antrenör Emre Bayraktar'a güvenilmesi gerektiğini söyledi.

UYAN SAMSUN UYAN!

Sadi Subaşı, "Samsunspor yardımcı hocası Emre Bayraktar'a 'şans tanıyın' dedim, bazı arkadaşlar, 'Emre çok genç yapamaz' diye yorumlar yaptı. Yorumlara katılmıyorum. İlhan Palut, genç yaşında Konyaspor'u Avrupa Kupaları'na çıkartmadı mı? Alt yapı hocamız Sermet Recep Boyar, 5 maça çıkıp hepsini kazandı. Recep Boyar'ın başarısı birilerinin keyfini kaçırmış olmalı ki; kızağa çekildi. O da kulüpten ayrıldı. Kendi içimizden bir hocaya sahip çıkamadık. Kendimize güvenmediğimiz, cesur davranıp kendi çocuklarımıza şans veremediğimiz sürece kahrolmaya mahkumuz" dedi.

YÜKSEL YILDIRIM'A ÇAĞRI

Sadi Subaşı, "Başkan Yüksel Yıldırım'a dostça bir önerim var. Lütfen devre arasına kadar kendi çocuğumuz Emre Bayraktar'a şans veriniz. Bu cesareti gösteriniz. Doğru bir kararla Suat Çakır'a görev verdiniz. Bir hamle daha yapmalı ve yeni hoca ile yeni bir macera yerine bir ilki gerçekleştirmeli, Emre Bayraktar'a sahip çıkmalıyız. Böylece içimizden birisini Türk futbol teknik direktörler dünyasına kazandırabiliriz. 3 yıldır alt yapıdan şans vereceğimiz futbolcular ve Emre Bayraktar gibi kendi hocalarımızla ile yola devam etseydik, belki çok daha başarılı olurduk" diye konuştu.

N. Alper CABBAR