Samsunspor'da Hüseyin Hoca kara bulutları dağıttı

TAKİP ET

Bayram Bektaş'ın görevden alınmasının ardından takın başına getirilen teknik direktör Hüseyin Eroğlu, pozitif kişiliği ile çok kısa bir sürede camiadaki kara bulutları dağıttı.

OLUMSUZ HAVA KAYBULDU

Hüseyin Eroğlu'nun Yılport Samsunspor'un başına gelmesi camiada ciddi anlamda olumlu bir hava yarattı. Tam manasıyla takım üzerindeki kara bulutlar dağıldı diyebiliriz. Ligin ilk 5 haftasında pes peşe alınan olumsuz sonuçların yarattığı moral bozukluğu, Eroğlu ve ekibinin pozitif tavırlarıyla ortadan kayboldu.

ÖZBASKİCİ DİĞERLERİNE ÖRNEK OLACAK

Hüseyin Eroğlu'nun gelişi özellikle takımındaki genç futbolcular isim nasıl büyük bir şans ise Yılport Samsunspor Kulübü de aynı şekilde deneyimli teknik adam için önemli bir fırsat niteliği taşıyor. Eroğlu, daha ilk maçında Muhammet Ali Özbaskici'ye formayı vererek genç oyuncu oynatmaktan korkmadığını gösterdi. 

YETENEKLİ GENÇLER VAR

Bu durum takımda şans bekleyen diğer genç oyuncular için de önemli bir referans olarak karşımıza çıkıyor. Çünkü Samsunspor'un kadrosunda gelecek vaat eden birçok genç yetenek bulunuyor. Umarım bu genç kardeşlerimiz önlerindeki bu fırsatı çok iyi değerlendirir ve çalışarak, hak ederek formayı kaparlar.

SADECE YETİŞTİRİCİ HOCA OLMAYACAK

Yılport Samsunspor'un şampiyonluktan başka bir hedefinin olmayışı da, daha önce bu şekilde yarışmacı bir takımla çalışmamış olan Hüseyin Eroğlu için ciddi bir sınav. Eğer Hüseyin Eroğlu sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsler ise kendisi için söylenen yetiştirici hoca yakıştırmasında ortadan kaldırmış olur.

CAMİA İLE ÇOK ÇABUK KAYNAŞTI

Hüseyin Eroğlu'nun takımdaki futbolcularla, basın mensuplarıyla ve taraftarlarla bu kadar kısa sürede kaynaşması başarıya giden yolda çok önemli bir etken. Umarım deneyimini çalıştırıcının bu sıcakkanlı tavırları sezon sonuna kadar devam eder ve oluşan bu birlik beraberlik görüntüsü bizi şampiyonluğa taşır.

GEÇMİŞE TAKILIP KALMAYALIM

Puan durumuna baktığımızda şu anda liderin 4 puan gerisinde 9 sırada yer alıyoruz. Kaçan penaltıları gole çevirebilseydik belki de 17 puanla ligin zirvesinde yer alıyor olabilirdik. Ama geçmişe takılıp kalmamak lazım. Bandırma deplasmandan aldığımız bir puan Hüseyin Eroğlu'nun göreve yenilgiyle başlamaması adına çok güzeldi. 

İLK BU KADAR DESTEKLENECEK

Şimdi önümüzde zorlu bir Gençlerbirliği maçı var. Bu karşılaşma Hüseyin Eroğlu için de çok farklı anlamlar ifade ediyor bence. Hem yeni takımıyla ilk kez iç saha maçına çıkacak olan Eroğlu, aynı zamanda da belki de hocalık kariyeri boyunca ilk defa böylesine bir taraftar desteğini arkasına alarak mücadele edecek.

BU KEZ AMAÇ ŞAMPİYONLUK

Geçmiş kariyerine baktığımızda bırakın Türk futbolunu, dünya futboluna bile Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü gibi isimler kazandıran Hüseyin Eroğlu, Bu kez oyuncu yetiştirmek için değil şampiyonluğa ulaşabilmek için mücadele edecek. Umarım Gençlerbirliği maçı hem Eroğlu, hem de bizler için iyi bir sonuçta tamamlanır.

SÜPER LİG’İ HAK EDİYORUZ

Uzun yıllardır Samsunspor'u takip eden bir gazeteci olarak, yeni gelen bir teknik adamın bu kadar kısa sürede camiada olumlu etki yarattığına şahit olmamıştım. Umarım oluşan bu güzel tablo sezon sonunda özlediğimiz hasretle beklediğimiz şampiyonluğu kutlamamızı sağlar. Çünkü bu şehir ve bu takım sonuna kadar Süper Lig'i hak ediyor.

BAŞKAN HEDEFİNİ GÖSTERDİ

Son olarak Başkan Yüksel Yıldırım'dan söz etmek istiyorum. Yüksel Yıldırım bu sezon takımı şampiyon yapabilmek için önemli bir harcama gerçekleştirdi. Takıma kazandırdığı futbolcular ciddi anlamda teklifin Süper Lig olduğunu bizlere gösterdi. İnşallah sezon bittiğinde Başkan Yıldırım da şampiyonluk kupasını kaldırarak bu emeklerinin karşılığını alır.

Yorum-Haber: Davut AKTAŞ